Antena Căutare

Ei sunt curajoșii care au ajuns în finala Splash! Vedete la Apă, după ce au executat cele mai îndrăznețe sărituri

Cea de-a noua ediție Splash! Vedete la Apă – Jumătatea mea mai bună - și-a desemnat ultimii participanți care vor merge în marea finală, și anume, pe Dima Trofim și Dima Melnic.

Galerie
Ei sunt curajoșii care au ajuns în finala Splash! Vedete la Apă, după ce au executat cele mai îndrăznețe sărituri | Antena 1

Cei doi au ales să facă o săritură spectaculoasă, în tandem, în ciuda faptul că Dima Trofim are o frică teribilă de înălțime.

„Melnic nu are absolut nicio frică, nici de apă, nici de înălțime, iar pe mine mă ajută mult faptul că sărim împreună, îmi oferă mai multă încredere”.

Citește și: Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Cine a câștigat Gala Jumătăților Perfecte. Au primit cea mai mare notă de la Clara

Dima Trofim și Dima Melnic, câștigătorii celei de-a noua ediții

Articolul continuă după reclamă

După antrenamente istovitoare și sărituri care mai de care mai spectaculoase, jurații au votat și, astfel, s-a aflat cine sunt finaliștii din marea finală a celui mai curajos show al verii. Lupta în cel mai mare show din această vară le-a demonstrat tuturor participanților că pot face ceea ce nici prin gând nu le-ar fi trecut.

Larisa Iordache, Dinu și Jean Gavril, Bianca Patrichi și CRBL, Diana Stejereanu, DJ Deny și Alex Furman, Ahmad Daas, Iulia Clisu, Eliza Natanticu, Dima Trofim și Dima Melnic sunt curajoșii care și-au învins fricile și care s-au întrecut în sărituri care mai de care mai spectaculoase de pe platformele Complexului Sportiv de Natație Otopeni.

Cine a câștigat finala „Splash! Vedete la apă” 2021 este întrebarea ce își va găsi răspuns la sfârșitul celei de-a zecea ediții a emisiunii, difuzată în această seară, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Romică Țociu, moment emoționant de pe platforma de 5 metri. Ce a făcut actorul

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

„Sunt în postura de jurat în cadrul acestui show pentru a treia oară și încă nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul. De data aceasta, filmăm la Complexul Sportiv de Natație Otopeni și cred că va fi cel mai tare sezon de până acum. Eu, fiind un perfecționist convins, mi-aș dori ca fiecare dintre cei care participă să-și depășească limitele și să sară de la cea mai mare înălțime”, a declarat Nea Marin, continuând, în spirit de glumă: „Printre participanți, se numără mulți <<prieteni>> de-ai mei, pe care abia aștept să-i arunc în apă!”.

Nouă ediții, fiecare cu o tematică diferită și o finală ce va stabili câștigătorul Splash! Vedete la apă, vor putea fi urmărite, în această vară, începând din 29 iunie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20:00, pe Antena 1, într-un show al curajului și al distracției, în cadrul căruia zeci de personalități își vor demonstra rezistența fizică, își vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe.

Curajoșii care au spus <<Da>> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Cine a câștigat Gala Jumătăților Perfecte. Au primit cea mai mare notă de... Finala Splash! Vedete la apă sezon 6. CRBL a sărit alături de Bella Santiago. Cum s-au descurcat cei doi și ce gest a fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x