Căutare Live

Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Elena Ionescu a încercat o săritură periculoasă, dar ceea ce a urmat i-a uimit pe jurați

Elena Ionescu s-a antrenat intens pentru o săritură periculoasă, dar ceea ce a urmat i-a surprins pe jurați emisiunii „Splash! Vedete la apă”.

Elena Ionescu i-a surprins pe jurați în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă, de la Antena 1

Antena 1

Elena Ionescu a dezvăluit faptul că a venit în marea finală „Splash! Vedete la apă” în locul lui Jador.

Ca să impresioneze jurații, cântăreața s-a antrenat pentru a face o săritură perfectă, însă lucrurile nu au ieșit precum se aștepta.

Elena Ionescu l-a înlocuit pe Jador în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Înainte de-a face prima săritură din finala „Splash! Vedete la apă”, concurenta a explicat faptul că a venit în locul lui Jador, care a avut anumite probleme medicale ce l-au determinat să renunțe.

„Este o povară pe umerii mei cum nici nu-și poți imagina (...). Cum crezi că mă simt eu, că am inima cât un purice?! M-am autodepășit în viața asta și am trecut peste toate. Sunt extrem de emoționată, nici nu pot să vă descriu”, a dezvăluit cântăreața.

Surpriza a fost mare pentru jurați atunci când Elena Ionescu și Emanuel Neagu au anunțat faptul că vor face „șoimul peste căprioară” de pe platforma de la cinci metri. Juriul a avut emoții și a privit cu mult interes momentul.

Elena Ionescu în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Elena Ionescu în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă”

După un scurt moment de pregătire, cei doi au executat săritura cu o viteză amețitoare, doar că aterizarea în apă nu a fost cea mai reușită. Această săritură nu este una notată, așa că Elena Ionescu s-a urcat iar pe platformă.

Elena Ionescu i-a surprins pe jurați cu săritura sa, în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Concurenta a urcat la platforma de 5 metri și a ales să facă o săritură cu spatele. După un scurt moment în care și-a făcut curaj, tânăra a făcut saltul, doar că ceea ce a urmat i-a surprins pe jurați.

Elena Ionescu s-a dezechilibrat în aer și a avut parte de o căzătură în apă cam dureroasă. Deși se așteptau ca lucrurile să iasă perfect, iată totuși că jurații au avut parte de o surpriză.

Pentru săritura făcută, concurenta a primit notele 7, 3.5 și 8, plus nota secretă dată de Iulia Albu, dar și o doză generoasă de încurajări.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de antrenori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

În marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, s-au calificat opt concurenți, care se întrec pentru titlul de câștigător al acestui sezon: Anca Bucur. Cristi Pulhac, Natalia Duminică, Sonny Medini, Emy Alupei, Jador, Sandy şi Rikito Watanabe. Cel mai bun dintre cei buni va pleca acasă cu marele trofeu și suma de 10.000 de euro.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori și au misiunea de-a aduce publicului un show de senzație.

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Rikito Watanabe a făcut o săritură periculoasă și s-a dezechilibrat. Ce a urmat... Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Sonny Medini a sărit de la 10 metri și toți au privit cu sufletul la gură. Ce a urm...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Ultimele știri
x