Te Cunosc de Undeva

SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Alexandra Velniciuc, la un pas să se prăvălească pe scenă, la „Te cunosc de undeva!”

 
+4 click pentru
galerie

Sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Alexandra Velniciuc se transformă în Camila Cabello și va cânta “Havana”, melodia care a învins anul acesta toate topurile din lume.

Iar frumoasa rochie pe care o va îmbrăca pentru acest rol și pantofii cu tocuri înalte pe care îi va purta îi vor crea oareșce dificultăți Alexandrei.

De pildă, pe scenă, la coborârea scărilor, Alexandra e gata să cadă. “Pantofii alunecau, am și călcat pe trenă, m-am dezechilibrat și am fost la un pas să mă prăvălesc pe scări”, povestește ea.

Melodia pentru acest rol Alexandra a învățat-o în mașină, pe care o consideră oaza ei de liniște. “În mașină îmi dau telefoanele, îmi repet textele de la teatru și, mai nou, îmi repet rolurile pentru Te cunosc de undeva!””, mai spune ea.

Cum vor aprecia jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan transformarea Alexandrei Velniciuc în Camila Cabello, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 20.00, în cea de-a doua ediție “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

 

 

 

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Play >>> https://s.a1.ro/vEFeSLC. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele
PREMIUM

Mai multe