Antena Căutare

Alexandra Velniciuc, la un pas să se prăvălească pe scenă, la „Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Alexandra Velniciuc se transformă în Camila Cabello și va cânta “Havana”, melodia care a învins anul acesta toate topurile din lume.

Iar frumoasa rochie pe care o va îmbrăca pentru acest rol și pantofii cu tocuri înalte pe care îi va purta îi vor crea oareșce dificultăți Alexandrei.

De pildă, pe scenă, la coborârea scărilor, Alexandra e gata să cadă. “Pantofii alunecau, am și călcat pe trenă, m-am dezechilibrat și am fost la un pas să mă prăvălesc pe scări”, povestește ea.

Alexandra Velniciuc, la un pas să se prăvălească pe scenă, la „Te cunosc de undeva!”

Melodia pentru acest rol Alexandra a învățat-o în mașină, pe care o consideră oaza ei de liniște. “În mașină îmi dau telefoanele, îmi repet textele de la teatru și, mai nou, îmi repet rolurile pentru Te cunosc de undeva!””, mai spune ea.

Cum vor aprecia jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan transformarea Alexandrei Velniciuc în Camila Cabello, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 20.00, în cea de-a doua ediție “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Alexandra Velniciuc, la un pas să se prăvălească pe scenă, la „Te cunosc de undeva!”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x