Antena Căutare

Alexandra Velniciuc face zilnic câte 300 de abdomene și își învață în mașină rolurile pentru “Te cunosc de undeva!”

Actrița Alexandra Velniciuc, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor descoperi din 8 septembrie, ora 20.00, în postura de concurentă la “Te cunosc de undeva!”, face zilnic câte 300 de abdomene. Și nu renunță la ele niciodată, orice-ar fi.

Am această rigoare, de a face zilnic mișcare. Merg alert câte 6 km pe zi. Și fac câte 300 de abdomene, orice-ar fi”, spune aceasta.

De altfel, mișcarea o ajută pe Alexandra să-și păstreze silueta de adolescentă. “Eu și acum îmi port hainele din liceu”, mai spune ea.

Vara aceasta, Alexandra Velniciuc a făcut naveta în Grecia, în satul de la malul mării unde, de 20 de ani, își petrece vacanțele împreună cu soțul ei, regizorul Șerban Puiu. De data aceasta, Alexandra n-a mai putut sta acolo toată perioada pe care și-ar fi dorit-o, din cauza programului aglomerat pe care l-a avut în țară. Însă cele șase drumuri dus-întors în Grecia pe care le-a parcurs cu mașina au fost departe de a fi obositoare. Și asta pentru că îi place foarte mult să șofeze. Și pentru că în mașină nu se plictisește niciodată.

În mașină e oaza mea de liniște. Îmi dau telefoanele, îmi repet textele pentru teatru și, mai nou, îmi învăț rolurile pentru Te cunosc de undeva!”, spune Alexandra.

Care este primul rol pe care ruleta personajelor i l-a oferit Alexandrei Velniciuc, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00, în prima ediție a noului sezon “Te cunosc de undeva!”.

Mihai Trăistariu face naveta de la Constanța, pentru “Te cunosc de undeva!”, și tine cură de slăbire... Romică Țociu a slăbit șase kilograme și și-a ras pentru prima dată mustața, pentru “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x