De ce au câștigat Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu cu momentul Sarah Brightman și Andrea Bocelli

În gala cu numărul patru a emisiunii Te cunosc de undeva Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au oferit cel mai emoționant moment care a și câștigat: duet Andrea Bocelli și Sarah Brightman. În timpul pregătirilor pentru ediția cu numărul cinci, cei doi au recunoscut cum au câștigat

De ce au câștigat Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu cu momentul Sarah Brightman și Andrea Bocelli. S-a recunoscut totul în culise

Liviu a intrat în pielea artistului Andrea Bocelli, iar Andrei a fost personajul feminin, Sarah Brightman. În urma votului, s-a decis că cel mai reuşit moment a fost cel al lui Liviu şi Andrei. Momentele coregrafice ale serii au fost susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Colegii au recunoscut în culise că i-au votat cu toată inima pe Andrei și Liviu pentru că, într-adevăr, au avut un moment de senzație și au primit câte cinci puncte!

"Da le-am dat pe merit, eu sunt foarte corectă", spune AMI.

Întrebat de ce crede că a câștigat, Liviu spune: "Am câștigat pentru că suntem foarte talentați și vocile noastre sunt de neegalat".

Romică Țociu este focusat să câștige și el premii: "Lupta continuă, dragi telespectatori, nu mă dau bătut, nici eu, nici Adriana. Astăzi îi nenorocim"

Andrei Ștefănescu și Liviu vârciu au cântat în gala cu numărul 4 a celui de-al 15-lea sezon piesa ''Time to Say Goodbye’’ și au stârnit melancolia în sufletele juraților și ale celor de acasă. Momentul a fost trăit la intensitate maximă. A fost fără doar și poate cea mai dificilă și spectaculoasă transformare a serii.

În a cincea ediție a sezonului XV de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Weather Girls și cântă piesa "It's Rainin' Men".

Ultimele știri