Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Două personaje, două voci și o misiune ce pare imposibilă. Cezar Ouatu a fost Pavarotti și Barry White la un loc și totul i-a ieșit perfect!

 

Te cunosc de undeva este locul în care pe scenă urcă cei mai mari artiști ai planetei. Dovadă că Pavarotti și Barry Whiate, doi monștri sacri ai muzicii mondiale au putut cânta pentru a doua oară în istorie pe o scenă. Totul cu ajutorul lui Cezar Ouatu, una dintre cele mai mari voci ale României și, evident, concurent la cel mai tare show de transformări.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe