Antena Căutare

Este clar! Dorian Popa a fost înlocuit cu Missy Elliot la "Te cunosc de undeva". Iar nouă nu ne sună deloc a glumă!

Pentru o seară, ruleta a decis că Dorian Popa să fie Missy Elliott. Încă un travesti pe lista transformărilor din acasta ediţie. Şi vă spunem noi, atmosferă a fost foarte încărcat..

Pentru o seară, ruleta a decis că Dorian Popa să fie Missy Elliott. Încă un travesti pe lista transformărilor din acasta ediţie. Şi vă spunem noi, atmosferă a fost foarte încărcat..

"One minute man" a sunat mai sexy ca niciodată. Dorinţe ascunse, senzualitate, toate transpuse prin melodia pe care artistul a interpretat-o în stilul cântăreţei Missy Elliott.

Ne uităm la Dorian, apoi la Missy Elliot, apoi din nou la Dorian. Care dintre ei vrea să ne păcălească? Se vede clar că stilul i se potriveşte! Artistul nostru a avut toate cuvintele la el şi totul a decurs extrem de natural și relaxat.

Cum sună piesa originală:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Amna sau Tina Turner? Cine ne-a cântat și încântat în această seară? "What's Love Got To Do With It" a sunat c... Cel mai emoționant moment al serii! "Ammore Annascunnuto", cântecul de dragoste care ne-a adus-o pe Celine Dio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x