Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva 2020. Toto Dumitrescu, moment de senzație alături de sora lui, Mayra

La cei 22 de ani, Toto Dumitrescu are un talent senzațional, pe care l-a evidențiat în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!" sezonul 15.

Toto Dumitrescu, moment de senzație alături de sora lui, Mayra Galerie
Toto Dumitrescu, moment de senzație alături de sora lui, Mayra

Toto Dumitrescu nu a ajuns în marea finală, însă a avut transformări de excepție în sezonul 15 "Te cunosc de undeva!". Printre personajele acestuia se numără Snoop Dogg, Patricia Kaas, David Lee Roth, Frank Sinatra, Marilyn Monroe și Marilyn Manson.

Este evident faptul că este foarte talentat și impresionează cu vocea lui la fiecare apariție.

Toto Dumitrescu este una dintre surprizele placute ale acestui sezon "Te cunosc de undeva!". Tânărul a făcut față noilor provocări și s-a comportat exemplar pe tot parcursul show-ului, iar transformările lui au fost unele spectaculoase.

Toto a evoluat foarte multe de la începutul competiției, iar acest lucru este vizibil.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Toto Dumitrescu a zguduit scena cu The Dope Show - Marilyn Manson

În ultima ediție, tânărul s-a transformat în legenda Marilyn Manson. Acesta a facut un spectacol senzațional cu vocea lui, care se poate adapta oricarui stil de cântat.

Toto Dumitrescu, moment excepțional alături de sora lui, Mayra

Toto Dumitrescu a venit pe scena "Te cunosc de undeva!", alături de sora lui, care îl completează de minune și are o voce senzațională. Cei doi au cântat o piesă de Crăciun, care a înduioșat inima juraților și a concurenților de pe scaun.

La finalul prestației, cei doi frați s-au îmbrățișat și au produs un moment de-a dreptul emoționant. Diferența dintre ei este de 7 ani - Mayra are 15 ani și o voce senzațională, este pasionată de actorie, dar nu știe dacă va lucra în acest domeniu.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Adriana Trandafir și Romică Țociu show total cu cea mai cunoscută melodie Genius

"Te cunosc de undeva pentru tine a fost ca perna aia de catifea, în care expozantul scump numit talent a fost pus în evidență. Eu cred că o țară întreagă a văzut talentul tău și faptul că ești un băiat frumos, sincer, elegant și să îți dea Dumnezeu o carieră excepțională, îți urez asta din tot sufletul meu, pentru că meriți", i-a mărturisit Cristi Iacob, care a rămas plăcut surprins de momentul celor doi.

Finala Te cunosc de undeva 2020. Adriana Trandafir și Romică Țociu, prestație demnă de Bollywood pe scenă... Finala Te cunosc de undeva 2020. Tavi Clonda și Gabriela Cristea, momentul special care a surprins jurații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x