Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Anastasia Lazariuc & Fuego în variantă modernă. Vârciu are sclipici roz la ochi și Andrei Ștefănescu si-a pus ochelarii de vedere.

 
+2 click pentru
galerie

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Anastasia Lazariuc și Fuego și au cântat piesa "Prietenii".

Ediția cinci, sezonul 14. Perechea minunată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, se metamorfozează în Anastasia Lazariuc și Fuego cântând "Prietenii" pe scena marilor demonstrații.

Ediția cinci, sezonul 14. Vârciu pare să se simtă foarte bine în pielea unei femei. Atinge cu grijă rochia roz pe care o poară și sclipiciul de la ochi îi pune în evidență foarte bine trăsăturile.

Ediția cinci, sezonul 14. Interpretarea este excepțională. Plini de haz cum ne-au obișnuit, cei doi par să fuzioneze foarte bine împreună, indiferent de provocarea pe care o au.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI