Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Anastasia Lazariuc & Fuego în variantă modernă. Vârciu are sclipici roz la ochi și Andrei Ștefănescu si-a pus ochelarii de vedere.

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Anastasia Lazariuc și Fuego și cântă piesa "Prietenii".

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Anastasia Lazariuc și Fuego și au cântat piesa "Prietenii".

Ediția cinci, sezonul 14. Perechea minunată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, se metamorfozează în Anastasia Lazariuc și Fuego cântând "Prietenii" pe scena marilor demonstrații.

Ediția cinci, sezonul 14. Vârciu pare să se simtă foarte bine în pielea unei femei. Atinge cu grijă rochia roz pe care o poară și sclipiciul de la ochi îi pune în evidență foarte bine trăsăturile.

Ediția cinci, sezonul 14. Interpretarea este excepțională. Plini de haz cum ne-au obișnuit, cei doi par să fuzioneze foarte bine împreună, indiferent de provocarea pe care o au.