Antena Căutare

Anastasia Lazariuc & Fuego în variantă modernă. Vârciu are sclipici roz la ochi și Andrei Ștefănescu si-a pus ochelarii de vedere.

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Anastasia Lazariuc și Fuego și cântă piesa "Prietenii".

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Anastasia Lazariuc și Fuego și au cântat piesa "Prietenii".

Ediția cinci, sezonul 14. Perechea minunată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, se metamorfozează în Anastasia Lazariuc și Fuego cântând "Prietenii" pe scena marilor demonstrații.

Ediția cinci, sezonul 14. Vârciu pare să se simtă foarte bine în pielea unei femei. Atinge cu grijă rochia roz pe care o poară și sclipiciul de la ochi îi pune în evidență foarte bine trăsăturile.

Ediția cinci, sezonul 14. Interpretarea este excepțională. Plini de haz cum ne-au obișnuit, cei doi par să fuzioneze foarte bine împreună, indiferent de provocarea pe care o au.

Diana Matei transformă scena într-un ring de dans! Interpretarea piesei "Hey DJ" este una de excepție!... Bella Santiago e bărbat! Incinge scena și dă frâu liber mișcărilor așa cum nu ai mai văzut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x