Antena Căutare

Învingătorul revine pe scena ”Te cunosc de undeva!”! Pepe, alături de Maria Buză, un cuplu de milioane!

Pepe, câștigătorul sezoanelor trei și patru, a revenit pe scena ”Te cunosc de undeva!”, dar de data aceasta nu mai concurează singur, ci în duet, alături de Maria Buză.

Pepe, câștigătorul sezoanelor trei și patru, a revenit pe scena ”Te cunosc de undeva!”, dar de data aceasta nu mai concurează singur, ci în duet, alături de Maria Buză.

“Mi-era dor de „Te cunosc de undeva!” și consider că m-am întors acasă. Doar că acum nu mai lupt cu Maria Buză, ci luptăm împreună. E mișto că acum, eu și Maria, descoperim personajele împreună și mergem mult pe improvizație”, spunea Pepe înainte să se apuce de treabă.

În cadrul primei ediţii, Maria Buză şi Pepe au cântat melodia interpretată de Judy Garland şi Fred Astaire, "We' re a couple of swells".

Vă imaginați cam cum a răsunat scena? Doi prieteni ai emisiunii, două îndrăgite vedete, un duet pe măsură. Juriul a fost cucerit!

Doamnelor, domnilor, am adus în fața dumnevoastră cei mai îndrăgiți artiști: Ei sunt concurenții noului sezon ”Te cunosc... Poate cel mai așteptat moment al serii! Când nevasta întră în bocancii soțului, se lasă cu show: Misha, pusă în dificult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x