Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor
Logo Te Cunosc de Undeva

Te Cunosc de Undeva

Sâmbătă, ora 20:00

Mărturisiri emoționante despre Bella Santiago. Ce impresia i-a făcut Ozanei Barabancea, de la prima întâlnire?

Ozana Barbancea, mărturisiri emoționante despre Bella Santiago, câștigătoarea celui de-al 14-le sezon „Te cunosc de undeva!”. De sărbători, jurata a pregătește un concert extraordinar, „Ninge cu iubire peste timp”, spectacol pe care îl numește „terapie pentru suflet”.

Show-ul „Te cunosc de undeva!” și-a desemnat, sâmbătă seara, câștigătorul celui de-al 14-lea sezon al transformărilor. Este vorba de Bella Santiago, artista originară din Filipine care a obținut cele mai multe puncte acordate de jurații show-ului, Ozana Barabancea , Andreea Bălan , Cristi Iacob si Aurelian Temișan , dar și de colegii nefinaliști.

„Am simțit de la început că este un copil extraordinar. Este foarte muncitoare, foarte talentată. Nu arată cât poate, însă în momentul în care performează, Bella Santiago pur și simplu ne copleșește”, a mărturisit Ozana Barabancea.

Ascultând-o pe jurata „Te cunosc de undeva!”, fanii emisiunii au devenit mini experți în muzică, datorită explicațiilor foarte clare ale acesteia. După 14 sezoane, telespectatorii s-au obișnuit deja cu termeni ca „ambitus” sau „timbru”.

Ozana Barabancea, culisele celei mai spectaculoase apariții din finala „Te cunosc de undeva!”: „A fost un personaj foarte bine gândit”

„Trebuie să formulez astfel încât să înțeleagă și concurentul și cel de acasă. Până la urmă, meseria de profesor asta urmărește, să-l facă pe cel pe care-l are în față să înțeleagă de ce face ceea ce face”, a adăugat Ozana.

„Ninge cu iubire peste timp” - proiectul de suflet al artistei

Ozana Barabancea aduce la Sala Dalles, în prag de sărbători, concertul extraordinar „Ninge cu iubire peste timp”, un proiect de suflet al artistei, cu un repertoriu variat şi plin de melodie, ritm şi culoare.

Ozana Barabancea, una din vocile de aur ale muzicii româneşti, alături de invitații săi: compozitorul Cristian Faur, sopranele Ina Elena Dincă, Oana Serban și Mihaela Alexa, mezzosoprana Alina Dragnea, solista Iulia Burcă și pianistii Sorin Zlat si Alexandru Burcă vor urca pe scenă salii Dalles, duminică, 22 decembrie 2019, de la ora 19.00.

Uaaau! Bella Santiago, „malefică” și splendidă, în finala „de gheață” a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”! „Doamne! Mi-a plăcut de am înnebunit!” - VIDEO

„Acest proiect de suflet este gândit cu inima și îl consider terapie pentru suflet! Mulțumesc celor care au încredere în mine și în arta mea!”, mărturisește Ozana.

Îndrăgita cântăreață de jazz şi music hall, artist liric al Operei Naționale Române și om de televiziune, Ozana Barabancea strânge ropote de aplauze la fiecare concert cu vocea ei inconfundabilă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

 

Video