Live acumFilm: O mie si una de nopti
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Marylin Monroe și Jane Rusell vin special pentru juratul Cristi Iacob în semifinala „Te cunosc de undeva!”

O gală cu miză mare, sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 20:00, la Te cunosc de undeva!, căci show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși își va desemna finaliștii celui de-al 14-lea sezon al transformărilor.

Juriul TE CUNOSC DE UNDEVA

La finalul acestei ediții jurizate de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, patru dintre concurenți se vor califica în marea finală, iar ceilalți patru se vor transforma, pentru săptămâna viitoare, în jurați.

Poate cel mai spumos moment din semifinală este pregătit pentru juratul Cristi Iacob. Liviu și Andrei se vor transforma în Jane Rusell și Marylin Monroe și vor recrea un moment artistic savuros din celebrul film Gentlemen prefer Blondes.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube