Antena Căutare

Monica Anghel devine o dură, din următoarea ediție, la “Te cunosc de undeva!”

Atitudinea Monicăi Anghel se schimbă la masa juriului, începând de sâmbătă, 1 martie, la “Te cunosc de undeva!”. Jurata devine mult mai exigentă în evaluarea prestației vocale a concurenților și nu se va abține de la comentarii severe.

Artista, responsabilă și cu pregătirea vocală a concurenților, îl va muștrului serios pe Florin Ristei pentru că a venit cu piesa neînvățată la repetiții și chiar va intra în conflict cu acesta, îi va spune lui Nicole Cherry că nu și-a asumat piesa “Hero” și a cântat ca ea, și nu ca Mariah Carey, pe Andreea Bănică o simte că a urcat pe scenă obosită și i-o va spune, iar pe Cosmin Seleși îl pune la punct destul de dur, în momentul în care acesta îndrăznește să o întrerupă.

Dacă face pace Monica Anghel cu artiștii-concurenți până la sfârșitul emisiunii, aflați sâmbătă, 1 martie, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva!
Dans, extravaganță și super voce! Andreea Bănică s-a transformat în Lady Gaga... Alex Mațaev se îngrașă cu 30 de kilograme și cântă moldovenește!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x