Antena Căutare

O Lidia Buble aşa cum nu aţi mai văzut! Cântăreaţa a renunţat la inhibiţii pentru a se transforma în Britney Spears: “O să mă vadă tata. Tăiaţi-I cablul, vă rog!”

Seară grea pentru Lidia Buble care s-a transformat în Britney Spears din clipul “Slumber Party” “Știi la ce mă gândesc? Că o să mă vadă tata la televizor, cu personajul ăsta! Vă rog eu, tăiați-i cablul...”, spune Lidia, care va trebui să execute o coregrafie provocatoare, alături de baletul emisiunii, condus de Furnică.

Seară grea pentru Lidia Buble care s-a transformat în Britney Spears din clipul “Slumber Party”

“Știi la ce mă gândesc? Că o să mă vadă tata la televizor, cu personajul ăsta! Vă rog eu, tăiați-i cablul...”, spune Lidia, care va trebui să execute o coregrafie provocatoare, alături de baletul emisiunii, condus de Furnica.

Transformarea i-a dat bătăi de cap Lidiei și i-a făcut nopțile albe. “E super greu. N-am dormit nopțile din cauza personajului ăsta. Vorbesc serios. M-a stresat rău de tot!”, mai spune aceasta.

"A fost ceea ce trebuia", crede Aradits, în timp ce Ozana îi spune că piesa nu a fost una grea, însă momentul a fost unul foarte bun.

Început în forţă! Milli Vanilli au revenit la "Te cunosc de undeva!". Alin şi Pepe, show de zile mari: "O... Provocare pentru CRBL! Artistul intră în pielea lui Mihai Constantinescu: "Este uimitor ce ai făcut"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x