Antena Căutare

Ozana Barabancea, concert la Comisia Europeană, de Ziua României

Pe 1 decembrie, cu ocazia Zilei României, Ozana Barabancea va susține un concert la Bruxelles, pentru Comisia Europeană, cu ocazia Zilei României.

Pe 1 decembrie, cu ocazia Zilei României, Ozana Barabancea va susține un concert la Bruxelles, pentru Comisia Europeană, cu ocazia Zilei României.

Sunt foarte încântată că voi susține acest recital la Bruxelles, de Ziua României. 1 Decembrie este, pentru mine, o zi specială. Este ziua în care îmi amintesc de părinții mei, de rădăcinile mele. Iubesc tot ce-i românesc, iubesc tradiția, portul popular, cântecele românești, o iubesc pe Regina Maria și port cu mândrie ia românească. Ador faptul că sunt româncă”, spune Ozana Barabancea, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea, luni seara, în calitate de jurat, într-o ediție specială a show-ului “Te cunosc de undeva!”

De Ziua României, la Bruxelles, Ozana va purta o rochie special creată pentru ea. “E o rochie stilizată, unicat, realizată cu motive populare de atelierul La blouse Roumaine Demetria. E făcută special pentru acest eveniment”, mai spune artista.

Chef-ii de la “Hell’s Kitchen” cântă la “Te cunosc de undeva!”... “Te cunosc de undeva!” a pregătit o mega-petrecere de 1 Decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x