Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Parcă o știm de undeva... Lidia a fost o Sia fără cusur și fără să renunțe la celebra sa... cămașă! N-a renunțat și ne-a lăsat fără replică!

 

Vocea de la purtător este mult peste cea a originalului. Cu tot respectul pentru SIa, Lidia noastră are glasul care-i permite să interpreteze orice partitură în rezervă nestrușnica ruletă. Și în această seară, frumoasa și talentată Lidia a reușit să-și impresioneze colegii și jurații.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe