Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Pentru acest rol, Alin a îmbrăcat unul dintre costumele populare ale mamei sale! Matilda Pascal Cojocăriţa, te iubim!

 

În a patra ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Alin Pascal a cântat melodia interpretată de Matilda Pascal Cojocăriţă - Mă-ntreabă bărbatul iară.

Ruleta personajelor i-a pregătit o mare surpriză lui Alin Pascal, pentru sâmbăta asta: să o imite pe mama sa, cunoscuta interpretă de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița. Pentru acest rol, Alin a îmbrăcat unul dintre costumele populare ale mamei sale, vechi de o sută de ani, pe care aceasta i l-a trimis, de la Bistrița, special pentru filmare.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe