Căutare Live

Romică Ţociu, pus în mare dificultate la Te cunosc de undeva!: „Îngrozitor! Nu puteam să buchisesc absolut deloc cuvintele!”

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta această, de la 20:00, la Antena 1, vine cu provocări de zile mari pentru cele 8 cupluri de concurenţi care au spus provocărilor ruletei în cel mai nou sezon al transforming show-ului.

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta această, de la 20:00, la Antena 1, vine cu provocări de zile mari pentru cele 8 cupluri de concurenţi care au spus provocărilor ruletei în cel mai nou sezon al transforming show-ului.

Antena 1

Au simţit-o pe propria lor piele şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, cărora gala 2 le-a adus un duet de zile mari: Warren G & Sissel – Prince Igor.

Rapperul american Warren G i-a dat mari bătăi de cap lui Romică Ţociu. Pe lângă accentul acestuia, care i s-a părut la prima vedere imposibil, debitul verbal al rapperului l-a determinat pe Romică să exclame la antrenamente: „Am uitat tot ce m-a învăţat Crina! Pentru că era îngrozitor! Nu puteam să buchisesc absolut deloc cuvintele, pentru că le prelungeam!”.

Citește și: Premiera Te cunosc de undeva!, lider detaşat de audiență pe toate segmentele de public

Dacă va reuşi Romică să ducă la bun sfârşit provocarea ruletei şi cum se va descurca şi partenera lui, Carmen, cu personajul Sissel, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Romică Ţociu a renunţat la mustaţă, pentru a patra oară în viaţă, la Te cunosc de undeva!„Mă latră câinele, nu mă mai recunoaşte!”

Pentru a patra oară în viaţă, Romică Țociu a renunţat la mustaţă şi nu i-a fost deloc uşor.

Romică Ţociu, cel care va face echipă cu Carmen Chindriş în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, a făcut o schimbare drastică de look, de dragul transforming show-ului. Pentru a patra oară în viaţă, artistul a renunţat la mustaţă şi nu i-a fost deloc uşor.

„Este a patra oară în viaţa mea când mi-am dat jos mustaţa. În afară de momentul în care am plecat în armată, niciodată nu am renunţat la ea din alt motiv decât Te cunosc de undeva!”, a mărturisit Romică Ţociu, care a mai completat amuzat: „Când vin acasă fără mustaţă, mă latră câinele, nu mă mai recunoaşte!”.

Citește și: Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Imagini din culisele primei ediții. Ce sacrificii au făcut cuplurile pentru transformări

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Ultimele știri
x