Antena Căutare

Să fie nebunie, să fie culoare, să fie ritm, să fieeee... King Africa. CRBL a venit de pe continentul negru să impresioneze juriul!

Explozie de muzică și mișcare pe scena celui mai tare transforming show din România. CRBL a ridicat publicul în picioare cu a sa „Salta”, o piesă care-ți pune sângele în mișcare și te face să te transformi într-un dansator indiferent cât de mult simți astfel de ritm

Explozie de muzică și mișcare pe scena celui mai tare transforming show din România. CRBL a ridicat publicul în picioare cu a sa „Salta”, o piesă care-ți pune sângele în mișcare și te face să te transformi într-un dansator indiferent cât de mult simți astfel de ritm.

Nebunia le cuprinde inclusiv pe cele patru vedete din juriu, care simt și trăiesc odată cu „King Africa” una dintre cele mai efervescente piese din istoria emisiunii.

Să fie „Cabaret”. Liza Minelli a fost pe sufletul superbei concurente ale show-ului. Și pe al domnilor din juriu, care n... Ce-ar fi „Te cunosc de undeva” fără Fuego? Dacă-i sâmbătă, e petrecere și dacă-i petrecere să fie una cu lăutari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x