Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Să fie nebunie, să fie culoare, să fie ritm, să fieeee... King Africa. CRBL a venit de pe continentul negru să impresioneze juriul!

 

Explozie de muzică și mișcare pe scena celui mai tare transforming show din România. CRBL a ridicat publicul în picioare cu a sa „Salta”, o piesă care-ți pune sângele în mișcare și te face să te transformi într-un dansator indiferent cât de mult simți astfel de ritm.

Nebunia le cuprinde inclusiv pe cele patru vedete din juriu, care simt și trăiesc odată cu „King Africa” una dintre cele mai efervescente piese din istoria emisiunii.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe