Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 11.Toto Dumistrescu, transformat în frumoasa blondă de la Hollywood, i-a surprins pe jurați

Toto Dumitrescu s-a transformat în Marlyn Monroe și a cucerit scena Te cunosc de undeva!

toto dumitrescu pe scena te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva 2020, ediția 11.Toto Dumistrescu, transformat în frumoasa blondă de la Hollywood, i-a surprins pe jurați

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Toto Dumitrescu, din nou în travesti, a trebuit să intre în pielea sex-simbolului din lumea cinematografiei, Marilyn Monroe. Nu e o muncă deloc ușoară, iar antrenorii Te cunosc de undeva! l-au pus în temă cu toate schimbările pe care trebuie să le implementeze.

De cântat trebuie să cânți perfect pentru că Marilyn Monroe e preferata mea”, l-a sfătuit Adriana pe Toto.

Toto Dumitrescu, accident vestimentar pe scena de la Te Cunosc de Undeva

Îmbrăcat într-o rochie roz, machiat și cu perucă blondă, Toto a urcat pe scenă complet transformat. Însă, altă concurentă Te cunosc de undeva!, Jojo, a spus că și-ar fi dorit enorm să facă acest moment pentru că o adoră pe Marilyn.

citește și: „Alabina”, hitul pe care dansai la petreceri! Romică Țociu și Adriana Trandafir au făcut magie curată la „Te cunosc de undeva”

Toto a lăsat inhibițiile și grijile și a interpretat piesa „Diamonds are a girl’s best friend”. Acompaniat de baletul Furnix Team, Toto a făcut un show ca la Hollywood. În timpul show-ului de pe scenă, la o mișcare bruscă, aruncându-și mâinile în aer, frumoasa Marilyn și-a lăsat “bustul” la vedere.

Acest moment a stârnit hohote de râs în rândul juraților și a celorlalți concurenți.

Marilyn, ți-am văzut rubinele. Felicitări pentru străduință! A fost un personaj fioros de greu”, a glumit juratul Cristi Iacob.

citește și: Spectacol magic la „Te cunosc de undeva”! AMI i-a cucerit pe jurați cu piesa „Dance Monkey”

Am așteptat acest moment cu sufletul la gură pentru că este un moment de referință în cultura pop, (…) în schimb tu ai fost o Marilyn cam turmentată, decât senzuală”, a adăugat Andreea Bălan.

Este prea bărbat ca să fie Marilyn Monroe”, a spus Ozana Barabancea.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 11. AMI a cântat despre “cine e în mintea ei” din postura lui J.P Cooper... Te cunosc de undeva 2020, ediția 11. Adriana Trandafir și Romică Țociu, căzătura serii în show-ul transformărilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x