Căutare Live

„Alabina”, hitul pe care dansai la petreceri! Romică Țociu și Adriana Trandafir au făcut magie curată la „Te cunosc de undeva”

Romică Țociu și Adriana Trandafir au demonstrat în sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” faptul că împreună fac o echipă de senzație! De data aceasta, cei doi s-au transformat în Ishtar Alabina și Los Ninos de Sara.

Romică Țociu și Adriana Trandafir la emisiunea „Te cunosc de undeva”

Emisiunea Te cunosc de undeva poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Ca în fiecare ediție a super show-ului transformărilor de la Antena 1, Adriana Trandafir și Romică Țociu au demonstrat că nu există roluri prea dificile pentru ei.

De data aceasta, ruleta de la „Te cunosc de undeva” ne-a surprins pe toți atunci când i-a desemnat pe cei doi actori să Istar Alabina și Los Ninos de Sara, o celebră formație de muzică gipsy.

Romică Țociu și Adriana Trandafir au devenit Ishtar Alabina și Los Ninos de Sara

Pregătirile și repetițiile nu au fost deloc ușoare, căci nu oricine poate să cânte muzică gipsy, mai ales într-o limbă străină greu de pronunțat. Totuși, cu ajutorul juraților, cei doi concurenți au studiat totul extrem de atent și și-au dat silința să facă totul cât mai bine.

Romică Țociu a avut ceva dificultăți cu piesa și s-a încurcat de multe ori, dar rezultatul a fost pe măsură! Chiar dacă a fost tachinat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, actorul a demonstrat că nimic nu poate să îl oprească dacă și-a propus ceva!

citește și: Toto Dumitrescu, mai lasciv ca niciodată, la „Te cunosc de undeva”! „A fost un moment foarte erotic”

Piesa „Alabina” o știe mai toată lumea, fiindcă este și azi un hit ascultat la petreceri. Momentul a fost de-a dreptul savuros, plin de dinamism și culoare.

Un alt detaliu apreciat de toată lumea a fost prezența dansatoarelor din buric, care au dat un plus de magie momentului celor doi concurenți de la emisiunea „Te cunsoc de undeva”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

De neoprit! Tavi Clonda a făcut show la superlativ la „Te cunosc de undeva”! „Tulai Doamne, ăsta e talentat la tot”... Spectacol magic la „Te cunosc de undeva”! AMI i-a cucerit pe jurați cu piesa „Dance Monkey”...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Ultimele știri
x