Căutare Live

Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Ana şi Monica Odagiu se transformă în Lady Gaga și Beyonce

Ana și Monica Odagiu au făcut spectacol în prima ediție din sezonul 17 Te cunosc de Undeva! cu interpretarea piesei Telephone, cântată de artistele internaționale Lady Gaga și Beyonce.

Ana şi Monica Odagiu se transformă în Lady Gaga și Beyonce

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Ana Odagiu și Monica Odagiu sunt două tinere extrem de talentate, care au la bază teatru și muzică, iar acest show li se potrivește mănușă!

Cele două au primit două personaje spumoase, care impresionează la nivel internațional. Chiar dacă este o piesă mai veche, complexitatea ei este mare.

Ana Odagiu și Monica Odagiu au făcut spectacol în prima ediție din sezonul 17 Te cunosc de Undeva! Cum a arătat momentul Telephone, de Lady Gaga și Beyonce

Cele două și-au împărțit rapid rolurile, una dintre ele având mai puțină încredere în calitățile de dansatoare, Ana, a preferat să lase personajul Lady Gaga pentru sora sa mai dezinvoltă, Monica.

Îmbracate în niște ținute extrem de sexi, cele două artiste fac spectacol cu formele la vedere. Siluetele lor de invidiat și ipostazele incendiare au pus pe jar imaginația telespectatorilor și i-au făcut pe colegi de platou să le copleșească cu vorbe frumoase și complimente.

Ana și Monica Odagi au făcut spectacol transformate în Lady Gaga & Beyonce. Într-un decor spectaculos, surorile au reușit să recreeze atmosfera pe care artistele internaționale o făceau pe marile scene.

Jurizarea cuplului Ana Odagiu și Monica Odagiu pentru momentul Telephone, de Lady Gaga și Beyonce, din 30 aprilie 2022

Surorile se laudă cu o formă fizică de invidiat și cu un talent remarcabil. Frumoasele artiste sunt apreciate pentru cariera lor impresionantă, dar și pentru aspectul lipsit de imperfecțiuni.

Jurații au avut numai lucruri bune de zis despre prestația celor două. Ozana Barabancea a ținut să o felicite pe "Lady Gaga" pentru curajul de a apărea doar în lenjerie și sutien încă din prima ediție, subliniind faptul că și-a intrat foarte bine în personaj și a dat viață rolului ca o profesionistă.

"Monica a fost liderul în această seară. A fost un moment foarte greu, apreciez foarte mult munca. Se vede că sunteți o echipă, ceea ce foarte important. Evident, fiind surori lucrați în echipă. Ceea ce am auzit a sunat foarte bine. Îmi place foarte mult ce am văzut", a spus Andreea Bălan.

"Este foarte greu să stai în fața a milioane de oameni așa. Îmi pare bine că ai trecut pentru inhibiție, pentru că e un personaj, nu ești tu asta și ai trecut din prima, ceea ce e o bilă în plus", îi spune Cristi Iacob, Monicăi Odagiu.

"Bine ați venit să ne umplem de bucurie! Eu spun așa, orice sacrificiu pentru binele spectacolului, pentru binele telespectatorilor, voi să fiți fericite pe scenă, să vă iasă sincronul, să vă iasă to,t să stați drepte și semețe ca niște învingătoare! Bravo!", a spus Ozana Barabancea.

Partea de cântat a fost apreciată la maximum, la fel și partea de dans, Andreea Bălan subliniind că interpretarea a fost fără cusur.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Emi şi Cuza, transformarea care a lăsat cu gura căscată. Connect-R, interpretat ma... Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Carmen Chindriş şi Romică Ţociu se transformă în Pepe și cântă "Nu te mai dor...
Ultimele știri
x