Căutare Live

Te cunosc de undeva! 4 iunie 2022. Ana şi Monica Odagiu au câștigat a șasea ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva!

Ana și Monica Odagiu au câștigat a cincea gală Te cunosc de Undeva! din 4 iunie 2022. Artistele au interpretat El Chombo, cu celebra melodie "Dame tu Cosita". Cum arată clasamentul celei de-a șasea gale a sezonului 17 de Te cunosc de undeva!

Ana și Monica Odagiu au câștigat a cincea gală Te cunosc de Undeva! din 4 iunie 2022. Artistele au interpretat El Chombo, cu celebra melodie "Dame tu Cosita". Cum arată clasamentul celei de-a șasea gale a sezonului 17 de Te cunosc de undeva!

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

A fost o seară plină de culoare și transformări uimitoare! Juraților le-a fost foarte greu să aleagă, la fel și colegilor, însă verdictul a fost dat fără reținere: Ana și Monica Odagiu sunt câștigătoarele galei cu numărul șase, Te cunosc de Undeva!

Ana și Monica Odagiu au avut parte de o transformare grea, amuzantă și foarte provocatoare și i-au ridicat în picioare pe jurați, lucru care s-a văzut la finalul serii.

Ana și Monica Odagiu au câștigat cea de-a șasea gală! Cum a arătat transformarea în El Chombo și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șasea ediție a sezonului 17

Cele două surori au reușit să pună în scenă un moment extrem de amuzant și bun din toate punctele de vedere, iar transformarea lor a adus zâmbete pe buzele tuturor. Ana și Monica Odagiu, care au avut parte de o transformare de zile mari în personajul animat care dansează haios în piesa "Dame tu Cosita", au obținut și premiul din a cincea gală. Este primul premiu pe care cele două îl câștigă.

Celebra broscuţă ce a făcut înconjurul pământului în anul 2018 le-a dat mari bătăi de cap Anei şi Monicăi, fetele declarându-se de-a dreptul supărate pe alegerea ruletei.

„Nu că ne-am ofticat, ne-am supărat, am plâns când am văzut ce s-a gândit ruleta să ne dea!”, a declarat Monica, în vreme ce Ana a povestit, amuzată acum: „Când am ajuns acasă, după ce am aflat personajul, supărate nevoie mare, mama ne-a spus răspicat: <Eu înţeleg de ce vi l-a dat, seamănă cu voi!>. I-am replicat imediat: <Pe bune, mă, mama?>, iar ea mi-a spus <Da, mai ales cu tine, Ana, nu mai râde! Seamănă de-a binelea!>".

Citește și: Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Ana şi Monica Odagiu au devenit Carmen Chindriș și au cântat “Ziua-n care tu m-ai sărutat”

Pe lângă tot glamour-ul și adrenalina transformărilor ne amintim că toți concurenții se luptă pentru marele premiu în valoare de 15.000 de euro, sumă ce va fi donată unei familii greu încercate. Până acum, în fruntea clasamentului se află Ilona și Ristei, obținând cele mai multe puncte până acum. Însă, echipa cu cele mai multe ediții câștigate are biletul asigurat pentru finală, unde votul publicului din platoul Te cunosc de Undeva! Va avea un cuvânt important pentru că publicul votează!

Cum arată clasamentul celei de-a șasea gale a sezonului 17 de Te cunosc de undeva!

Locul 1 - Ana și Monica Odagiu

Locul 2 - Maria Buză şi Paula Chirilă

Locul 3 - Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim

Locul 4 - Ilona Brezoianu şi Florin Ristei

Locul 5 - Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu

Locul 6 - Carmen Chindriş şi Romică Ţociu

Locul 7 - Emi şi Cuza

Locul 8 - Jazzy Jo şi Zarug

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 4 iunie 2022. Imagini din culisele celei de-a șasea ediții. Cum a arătat transformarea concurențilo... Ana şi Monica, câştigătoarele serii cu transformarea în El Chombo. A șasea gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență...
Ultimele știri
x