Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Bella Santiago e bărbat! Incinge scena și dă frâu liber mișcărilor așa cum nu ai mai văzut

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Bella Santiago s-a transformat în Apache Indian și a cântat piesa "Boom Shack-A-Lack".

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Bella Santiago s-a transformat în Apache Indian și a cântat piesa "Boom Shack-A-Lack".

Ediția cinci, sezonul 14. Bella Santiago e senzație! Cântă pe flow raggae și dă frâu liber mișcărilor pe scena Te cunosc de uneva! Talentul ei este cameleonic. Poate fi transformată în orice pentru că, oricum, pasiunea o duce pe culmile cele mai înalte ale performanței.

Ediția cinci, sezonul 14. Bruneta a intrat perfect în pielea lui Apache Indian pe piesa "Boom Shack-A-Lack", iar toți cei din sală au rămas uimiți de cât de bine i-a ieșit interpretarea.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro