Live acumObservator 23
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Diana Matei transformă scena într-un ring de dans! Interpretarea piesei "Hey DJ" este una de excepție!

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Diana Matei s-a transformat în Meghan Trainor și a cântat piesa "Hey DJ".

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Diana Matei s-a transformat în Meghan Trainor și a cântat piesa "Hey DJ".

Ediția cinci, sezonul 14. Diana Matei transformă scena într-un adevărat ring de dans. Dacă o asculți nu ai cum să nu simți nevoia să te miști pe o interpretare excepțională, dinamică și profesionistă!

Ediția cinci, sezonul 14. Se simte de la distanță că Diana Matei este făcută pentru scenă! Ușurința cu care cântă o face să fie magnetică și se vede că are mulți ani de muncă în spate. Transformarea în Meghan Trainor i se potrivește de minune.

Urmărește interpretarea Dianei Matei!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro