Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Ediție de colecție! Gala tribut Michael Jackson ne-a dat un câștigător și cinci finaliști. Cine a rămas în cursa pentru marele premiu?

Ediție de colecție „Te cunosc de undeva!”. Gala tribut Michael Jackson ne-a dat un nou câștigător și a finalizat clasamentul general, cei cinci finaliști ai sezonului fiind aleși, în funcție de punctajul acumulat. 

Ediție de colecție „Te cunosc de undeva!”. Gala tribut Michael Jackson ne-a dat un nou câștigător și a finalizat clasamentul general, cei cinci finaliști ai sezonului fiind aleși, în funcție de punctajul acumulat.

Furnica, împreună cu invitat special, au deschis festivitățile. Pentru prima oară pe aceeași scenă, Furnica a dansat pentru prima oară cu fiul ei, Andrei Luca (6 ani), un mare fan al megastarului. Andrei l-a descoperit pe Michael Jackson în jurul vârstei de patru ani, când a văzut pentru prima dată videoclipul „Thriller”. Și de atunci a devenit un mare fan al Regelui Pop.

Ana Baniciu și Raluka au fost primele concurente au interpretat „Black or White”. Uitați-vă cu atenție, n-o să le puteți recunoaște pe fete! Au avut un moment greu, dar s-au descurcat cu bine. Fetele au bifat toate momentele cheie ale faimosului videoclip, emoționându-i pe membrii juriului. Au cântat, au dansat cum n-au mai făcut-o până acum și ne-au demonstrat că au și talent actoricesc!

Doamnelor și domnilor, Romică Țociu a cântat până a rămas fără aer!Actorul s-a transformat într-un Michael Jackson adolescent! A dansat până n-a mai putut cânta, dar nu s-a oprit!

Fiind fată, să joci un personaj masculin de o asemenea anvergură, nu este deloc ușor. Asemănarea fizică a fost uluitoare! Fiecare notă a fost bine cântată, fiecare mișcare executată perfect, ne-a lăsat fără aer. În această seară, cu această transformare, Barbara a intrat în istoria „Te cunosc de undeva”.

Jean nu ratează vreo ocazie să ne surpindă! Cine s-ar fi așteptat să se descurce atât de bine în pielea lui Michael Jackson? Noi zicem că a fost cel mai bun moment al lui Jean de la „Te cunosc de undeva”.

Senzațional! Mihai Trăistariu s-a transformat în Michael Jackson, varianta copil! Și-a adus „frații” și a cântat „I Want You Back”, primul hit al trupei The Jackson Five. Mihai Trăistariu a avut ocazia să se joace în această ediție. Ruleta i-a dat un Michael copil, plin de energie și chef de viață.

Connect-R „ne-a rupt în două cu dansul”! A fost înconjurat de dansatori, dar toți ochii au fost pe el. Pentru că are un timbru vocal specific, departe de cel al lui Michael, Connect-R a făcut o alegere riscantă, dar care a avut un succes nebun!

Feminitatea Alexandrei Velniciuc nu poate fi mascată. Îmbrăcată în auriu, din cap până-n picioare, s-a unduit duios pe versurile piesei „Rock With You”. Chiar dacă am văzut-o mai mult pe Diana Ross decât pe Michael, momentul pus în scenă de actriță a fost frumos și nu trebuie ratat!

Ți se face pilea de găină când asculți interpretarea lui Carmen Rădulescu. „One Day In Your Life” este o piesă mai puțin cunoscută a legendarului Michael Jackson, dar ale cărei versuri sunt răvășitoare! Ce piesă! Ce interpretare! Carmen Rădulescu ne-a clătit sufletele cu o melodie emoționantă. La sfârșitul momentului, artista avea lacrimi în ochi.

Transformarea lui Alin Gheorghişan a încheiat ediția tribut Michael Jackson de la „Te cunosc de undeva!”. „They Don't Really Care About Us”, o piesă dură, incisivă, controversată, a fost redată cu patos de Alin.

Un singur Michael e câștigător! Gala tribut „Te cunosc de undeva” și-a ales câștigătorul. După o transformare ce va rămâne în istoria emisiunii, Barbara a primit cele mai multe puncte de la juriu.

Așteptarea a luat sfârșit! Cei cinci finaliști ai sezonului al 13-lea „Te cunosc de undeva!” au fost aleși. Clasamentul final a fost plin de surprize!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube