Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în toată țara

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care l-a ales câştigător pe Dima Trofim, cu o spectaculoasă transformare în artistul ucrainean  Verka Serduchka, a fost sâmbătă seara lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara. Cea de-a patra gală a actualului sezon a adunat în fata micilor ecrane 1.780.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de maximă audienţă, de la 20.49. 

Show-ul "Te cunosc de undeva!", care l-a ales câştigător pe Dima Trofim, cu o spectaculoasă transformare în artistul ucrainean Verka Serduchka, a fost sâmbătă seara lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara. Cea de-a patra gală a actualului sezon a adunat în fata micilor ecrane 1.780.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de maximă audienţă, de la 20.49.

Aşadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc şi a obţinut sâmbătă seara, pe perioada difuzării emisiunii (19.59 - 23.23), o audienţă medie de 8,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 19,7%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 7,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16,6%.

Clasamentul se păstrează şi la nivelul publicului din toată ţara, unde Antena 1 rămâne lider cu o audienţă medie de 7,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 17,7 %, urmată de Pro TV, cu 6,6 puncte de rating şi 15,8 % cota de piaţă.

Ca în fiecare seară de sâmbătă, şi de această dată personaje celebre sau inedite au urcat pe scenă show-ului transformărilor datorită talentaților concurenți. Înainte însă ca acestea să-şi facă apariţia, pe scenă de la "Te cunosc de undeva!" s-a desfăşurat un moment special: interpreta de muzică uşoară Ileana Șipoteanu a venit în premieră la “Te cunosc de undeva!” să cânte câteva dintre cele mai cunoscute refrene ale sale alături de Florin Riştei și FreeStay.

Au urmat transformările serii. Lucian Ionescu a cântat muzică lăutărească precum Cornelia Catanga, acompaniat de taraful Silvian Voicu, mezina emisiunii, Adina Răducan, a imitat-o perfect pe Ariana Grande, una dintre cele mai bine vândute artiste tinere de pe mapamond, în timp ce Maria Buză și Pepe au format un nou duet de milioane, de data asta transformaţi în Maria Ciobanu și Ion Dolănescu. Nico a fost pentru o seară Celine Dion și a cântat în dialect napoletan un emoționant cântec de dragoste, Amna a imitat-o pe Tina Turner, o artistă pe care o iubește foarte mult, pe când Dorian Popa s-a transformat în interpreta americană de hip hop Missy Elliott. Șerban Copoț a debordat de energie în postura lui Little Richard, unul dintre primii muzicieni rock and roll ai lumii, în timp ce Misha a cântat şi a dansat precum focoasa Thalia, o divă care a dominat topurile muzicii latino și distribuțiile unora dintre cele mai de succes telenovele din lume.

Câştigătorul ediţiei a fost desemnat Dima Trofim, care l-a imitat pe excentricul Verka Serduchka, un artist originar din Ucraina, cunoscut mai ales pentru prestaţia sa din 2007 de la Eurovision, concurs în care a obtinul locul al doilea pentru ţara sa.

Nici nu se putea altfel! Dima Trofin a câștigat a patra ediţie din sezonul X de la "Te cunosc de undeva!", în ... Cosmin Seleși, prezentator al show-ului “Te cunosc de undeva!”, joacă rolul unui mafiot, în scurtmetrajul “The Match”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x