Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Poți să juri că este star internațional! Pepe se transformă în Joe Cocker și îi lasă muți pe toți cu interpretarea piesei "You are so beautiful"

În ediţia a cincea a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Pepe s-a transformat în Joe Cocker și a cântat piesa "You are so beautiful".

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Pepe s-a transformat în Joe Cocker și a cântat piesa "You are so beautiful".

Ediția cinci, sezonul 14. Pepe a făcut senzație pe scena de la Te cunosc de undeva!. Nici unul dintre cei prezenți nu se aștepta la o astfel de interpretare. Toți au rămas cu gura căscată când au auzit felul în care vocea lui Pepe jonglează pe notele muzicale.

Ediția cinci, sezonul 14. O interpretare unu la unu i-a trimis pe toți cei prezenți cu gândul la marele artist Joe Cocker. Pepe, invitatul serii, nu a avut o piesă deloc ușoară, dar talentul și munca l-au ajutat să facă un adevărat spectacol, demn de scenele internaționale!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube