Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Poți să juri că este star internațional! Pepe se transformă în Joe Cocker și îi lasă muți pe toți cu interpretarea piesei "You are so beautiful"

În ediţia a cincea a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Pepe s-a transformat în Joe Cocker și a cântat piesa "You are so beautiful".

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Pepe s-a transformat în Joe Cocker și a cântat piesa "You are so beautiful".

Ediția cinci, sezonul 14. Pepe a făcut senzație pe scena de la Te cunosc de undeva!. Nici unul dintre cei prezenți nu se aștepta la o astfel de interpretare. Toți au rămas cu gura căscată când au auzit felul în care vocea lui Pepe jonglează pe notele muzicale.

Ediția cinci, sezonul 14. O interpretare unu la unu i-a trimis pe toți cei prezenți cu gândul la marele artist Joe Cocker. Pepe, invitatul serii, nu a avut o piesă deloc ușoară, dar talentul și munca l-au ajutat să facă un adevărat spectacol, demn de scenele internaționale!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro