Live acumObservator 12
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Seara cu cele mai dificile transformări! S-a cântat în rusă, în franceză, s-au purtat bentiţe şi a fost multă, multă ditracţie!

Ce ediţie! Concurenţii au avut mult de lucru, de la coregrafii dificile, la versuri în rusă şi franceză. Jean de Craiova a fost Mirabela Dauer, Connect-R a fost Dalida, Romică Ţociu a dispărut şi a fost înlocuit de Marian Nistor. 

Ce ediţie! Concurenţii au avut mult de lucru, de la coregrafii dificile, la versuri în rusă şi franceză. Jean de Craiova a fost Mirabela Dauer, Connect-R a fost Dalida, Romică Ţociu a dispărut şi a fost înlocuit de Marian Nistor.

Apă şi foc, frumoasa şi bestia! Barbara şi Connect-R au făcut o deschidere senzaţională a emisiunii din această seară. Deschidere în forţă de ediţie! Barbara şi Connect-R au intrat în pielea cuplului Beyonce şi Jay-Z şi au cântat piesa "Forever Young".

Nu poate fi adevărat ce s-a întâmplat pe scena "Te cunosc de undeva!"! Romică Ţociu ne-a bulversat! A devenit, pur şi simplu, Marian Nistor!

Mihai Trăistariu, aşa cum nu l-am mai văzut până acum; în rol de smecheraş! Coregrafia piesei lui Daddy Yankee l-a pus la treabă! A vrut coregrafie, Ruly asta i-a dat!

Moment deosebit pe scena "Te cunosc de undeva!". Alexandra Velniciuc a trebuit să cânte în limba rusă, precum celebra Alla Pugacheva. Ocazie cu care am aflat despre rădăcinile slave ale concurentei.

"Pe nisipul de la mare, eu ţi-am scris numele tău! A venit furtuna noaptea, l-a şters şi îmi pare rău...". Alin, nouă ne pare rău că s-a terminat momentul tău, te-am fi ascultat toată noaptea în rolul lui Nelu Vlad, de la Azur!

Carmen Rădulescu este muzicală! Doar că piesa lui Taylor Swift este diferită de stilul cu care este obişnuită Carmen. Am văzut-o într-o ipostază complet nouă: făcând un fel de rap, îmbrăcată "gangsta" şi foarte, foarte supărată.

O nouă transformare marca Jean de la Craiova! În această săptămână s-a transformat în Mirabela Dauer, regina şlagărelor! Dragostea lui Jean de la Craiova pentru Mirabela Dauer s-a putut vedea încă de la repetiţii. Dornic să spargă şirul notelor de 4, Jean a surprins cu măiestrie eleganţa artistei.

Pericol de explozie! Ana Baniciu şi Raluka, două bombe sexy! Au urcat pe scenă, au cântat şi ne-au dat pe spate! Focoasele s-au transformat în două dive: Beyonce şi Lady Gaga.

Connect-R a cântat "Parle plus bas". Câtă pasiune, câtă durere! Connect-R are sânge de franţuzoaică în vene! I-a fost frică de personaj. De aici, a reuşit să facă nişte lucruri incredibile, dintr-un personaj ce părea imposibil pentru el.

Barbara şi Benone Sinulescu. Atât! Cum s-a descurcat focoasa latino în rolul simpaticului Nea Beni? Incredibil! Este oare ceva ce nu poate face Barbara?

Marele premiu al acestei săptămâni a fost câştigat de duo-ul format din Ana Baniciu şi Raluka. Cei 1000 de euro oferiţi de Antena 1 au fost donaţi Luizei Maria Ionaşcu, din satul Călugareasa, o fetiţă de clasa a cincea, care are o problemă serioasă de sănătate.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube