Antena Căutare

Transformare spectaculoasă! Ozana Barabancea a slăbit enorm și are o siluetă de invidiat. Cum arată, acum, jurata de la "Te cunosc de undeva"

Despre Ozana Barabancea nu se poate spune decât că este o profesionistă, o femeie ambiţioasa şi puternică, iar atunci când îşi pune ceva în minte, nu se lasă până nu reuşeşte.

Despre Ozana Barabancea nu se poate spune decât că este o profesionistă, o femeie ambiţioasă şi puternică, iar atunci când îşi pune ceva în minte, nu se lasă până nu reuşeşte.

Aşa se face că, anul trecut, după ce și-a făcut intervenția chirurgicală de micșorare a stomacului, jurata de la "Te cunosc de undeva" recunoştea că şi-ar fi dorit să ajungă la greutatea pe care o avea în adolescenţă. Şi are toate şansele, dacă o ţine aşa!

Pe frig, pe ploaie sau ninsoare, vedeta merge la sala de forţă, unde munceşte din greu pentru siluetă. Până în prezent, a slăbit 38 de kilograme.

Aflată la un festival de jazz, din Turcia,Ozana Barabancea a reuşit să îşi uimească fanii cu noua ei înfăţişare. Îmbrăcată într-o rochie tip clepsidră, cu alb și negru, vedetă a atras toate privirile.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x