Antena Căutare

UNU la 1, sezonul 2. Ce a simțit Dima Trofim când a sărutat-o pe Alexia Ţalavutis: „Sincer, m-am enervat pe o singură chestie”

Dima Trofim și Alexia Ţalavutis au acceptat provocarea de a răspunde la cele mai picante întrebări în cadrul show-ului „UNU la 1”, de pe AntenaPlay. Hai să vezi ce dezvăluiri a făcut concurentul despre momentul în care a fost nevoit să își sărute colega la „Te cunosc de undeva!”.

Colaj cu Dima Trofim și Alexia Țalavutis la Unu la 1 Galerie
Dima Trofim și Alexia Ţalavutis au acceptat provocarea de a răspunde la cele mai picante întrebări în cadrul show-ului „UNU la 1”, de pe AntenaPlay. | Antena 1

Dima Trofim și Alexia Ţalavutis au pășit în platoul emisiunii „UNU la 1”, show exclusiv de pe AntenaPlay, mai pregătiți ca niciodată să facă față întrebările picante. Cei doi au făcut destăinuiri total neașteptate despre începutul relației de prietenie dintre ei.

Citește și: UNU la 1, sezonul 2. Ionuț Rusu a provocat-o pe Anisia Gafton să spună cine e crush-ul ei celebru: ”Ăsta e bărbatul vieții mele”

Concurenții de la „Te cunosc de undeva!” s-au distrat foarte tare și au râs cu poftă, amintindu-și de cele mai savuroase momente pe care le-au petrecut împreună în cadrul emisiunii, dar și ce cele mai mari provocări pe care le-au putut întâmpina în competiție.

Dima Trofim a spus ce a simțit atunci când a sărutat-o pe Alexia Ţalavutis

La ”Momentul Adevărului” de la emisiunea UNU la 1, Alexia Țalavutis a știut imediat ce întrebare să-i adreseze colegului său de scenă. Concurenta a vrut să afle ce a simțit Dima Trofim atunci când i-a spart dintele în timp ce încercau să se sărute pentru a reproduce un moment senzațional la „Te cunosc de undeva!”.

„Înjuram în mine, în sine.”, a răspuns concurentul show-ului.

Citește și: UNU la 1, sezonul 2. Ilona Brezoianu a aflat ce profesii au părinții lui Florin Ristei: ”Serios?! Wow, ce tare”

„I-am spart un dinte la o secvență, ca să înțelegeți”, a mai adăugat Alexia Țalavutis.

Cei doi trebuia să se sărute pasional pentru o secență, însă lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată. Concurenta „a sărit” pe colegul său, moment în care i-a ciobit dintele.

De altfel, Dima Trofim a mărturisit tot ce a simțit atunci când s-a sărutat cu Alexia Țalavutis.

„Înjuram în momentul ăla. Sincer, m-am enervat pe o singură chestie. Nu eram nervos, îmi era rușine. Acum îmi amintesc, 100% îmi era rușine mie. Cum n-am putut să mă sărut, ce o crede despre mine. Da, jur, îmi era rușine, gata, mi-am amintit. Îmi era rușine față de tine! De înjuram și îmi era rușine. Credeam că o să zici de mine că nu știu nici să sărut.”, a povestit concurentul de la „Te cunosc de undeva!”.

„Eram în pământ așa, și nu știam cum să mai ies, că i-am spart dintele băiatului. E dinte, nu-i mai crește altul”, a mai completat Alexia Țalavutis.

Hai să vezi tot episodul AICI.

UNU la 1, un show exclusiv pe Antena Play

UNU la 1 e show-ul în care vedetele sunt puse față în față și invitate să treacă testul sincerității. În sezonul 2, sunt invitați concurenții de la Te Cunosc De Undeva.

Ești curios să afli ce se întâmplă când vedetele din show-ul tău favorit sunt puse față în față, cu o listă de întrebări la mijloc?

Ei bine, în fiecare episod, două vedete își adresează întrebări despre viața lor privată, relații, alegeri personale, preferințe și experiențe.

Hai să vezi cum au răspuns Dima Trofim și Alexia Ţalavutis la cele mai picante întrebări în episodul UNU la 1 de pe Antena Play. În secțiunea emisiunii exclusive UNU la 1, veți regăsi mai multe episoade pline de umor cu perechile de la Te Cunosc De Undeva.

UNU la 1, sezonul 2. Ilona Brezoianu a aflat ce profesii au părinții lui Florin Ristei: ”Serios?! Wow, ce tare”... UNU la 1, sezonul 2. Monica Odagiu și Ana Odagiu, dezvăluiri despre viața amoroasă. Ce spun artistele despre aplicațiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x