Antena Căutare

Vă mulțumim! "Te cunosc de undeva!", lider incontestabil de audiență, pe toate segmentele de public

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", difuzata in seara de Inviere, care l-a avut drept castigator pe Rares Dragomir, cu o transformare in Patti LaBelle, a fost lider incontestabil de audienta, pe toate segmentele de public.

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", difuzata in seara de Inviere, care l-a avut drept castigator pe Rares Dragomir, cu o transformare in Patti LaBelle, a fost lider incontestabil de audienta, pe toate segmentele de public.


Show-ul transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 1.973.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.49.


Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a aflat pe primul loc in clasamentul audientelor si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (20.01 - 23.40), o audienta medie de 9,6 puncte de rating si o cota de piata de 20,1%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra doar 6,7puncte de rating si o cota de piata de 14%.
De asemenea, la nivelul publicului din mediul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Antena 1 este cel mai urmarit post de televiziune, cu o audienta medie de 9,1 puncte de rating si 22 % cota de piata, urmata de Pro TV, cu 7,5 puncte de rating si o cota de piata de 18,2%.


Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7,9 puncte de rating si o cota de piata de 17 %, urmata de Pro TV, cu 7,1 puncte de rating si o cota de piata de 15,4 %.
Show-ul din seara de Inviere s-a deschis cu un moment special care a avut-o în lumina reflectoarelor pe Anca Nicoleanu. Senior PR Antena 1, care promovează emisiunea „Te cunosc de undeva”, Anca a avut aseară un moment de excepție pe scena transformărilor, la Antena 1. Ea a cântat alături de Florin Ristei şi trupa FreeStay un potpuriu din melodiile celebrei Ioana Radu și a cucerit atât publicul, cât și juriul cu vocea sa minunată, dar și cu bucuria și strălucirea pe care le-a emanat pe tot parcursul momentului. Deși emoțiile au fost uriașe pentru ea, Anca Nicoleanu a făcut să pară că scena îi aparține dintotdeauna.


Geørge, principalul rival al grupului format din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, a fost fericit sa interpreteze un personaj care i se potrivește mănușă, Lidia Buble, în timp ce Feli Donose, transformata in Missy Elliott, a executat impecabil si cu mari emotii prima coregrafie din viata ei, cu ajutorul Furnicai si al baletului "Te cunosc de undeva!". Paula Chirilă a interpretat “What’s Up?”, principalul succes al Lindei Perry, solista și chitarista trupei 4 Non Blondes, pe când Theo Rose si-a lăsat părul pe spate și, îmbrăcată în costum popular, a interpretat o melodie din repertoriul Mariei Dragomiroiu. Liviu Teodorescu a purtat un machiaj special care l-a transformat în Ace Frehley, solistul trupei Kiss, Anca Țurcașiu a fost franțuzoaica Zaz, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au interpretat cu sensibilitate “See You Again”, precum Charlie Puth și Wiz Khalifa, pe când Nicoleta Nucă a readus-o la “Te cunosc de undeva!”, intr-un decor spectaculos, pe Lady Gaga, si a cantat suspendata la aproape opt metri deasupra scenei.
In urma punctelor acordate de jurati si de concurentii de la canapea, cea mai buna transformare a serii a fost desemnata cea realizata de Rareș Dragomir, care a cântat în travesti “Voulez-vous coucher avec moi”, precum Patti LaBelle.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National
Perioada 30 aprilie 2016

Rareș Dragomir a câştigat ediţia a XII-a de la "Te cunosc de undeva!" cu 61 de puncte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x