Aurelian Temisan, jurat la "Te cunosc de undeva" si filantrop la "Salvati copiii"

 

Fondurile atrase vor fi directionate catre programul pentru reducerea mortalitatii infantile, care isi propune dotarea cu echipamente medicale a maternitatilor si sectiilor de nou-nascuti din 15 orase.

Organizatia "Salvati Copiii" beneficiaza de sprijinul artistilor, care vor concerta pro bono, si al cluburilor, care pun la dispozitie spatiile pentru desfasurarea concertelor.

Cele cinci concerte vor avea loc in Bucuresti, dupa urmatorul calendar:

22 februarie – Club Route 66

28 februarie – Music Club

10 martie – Club Prometheus

15 martie – Spice Club

21 martie – Club La Muse


Trupa The Funk Society a luat fiinta in vara anului 2010. Perioada imediat urmatoare a determinat multe schimbari de componenta, ajungandu-se abia in toamna lui 2011 la “formula ideala” pentru genul pe care incearca sa il abordeze, unic in Romania, odata cu alaturarea lui Aurelian Temisan, vocea pe care trupa o cauta de mult si care pune in sfarsit punctul pe... “Funk”. Evident, genul de muzica abordat este funk, cu influente disco, jazz si R&B.

“Este un proiect muzical inedit pe piata noastra, ce isi propune sa promoveze odata cu nasterea sa sansa la viata a bebelusilor. Participam la aceasta campanie pentru zambetele celor mici, pentru zambetele parintilor care isi strang pentru prima oara in brate copilul nou-nascut”, a declarat Aurelian Temisan.

Romania are cea mai mare rata a mortalitatii dintre tarile UE - dubla fata de media europeana. In tara noastra, la fiecare cinci ore moare un copil care nu a implinit varsta de un an.

Anul trecut, Organizatia "Salvati Copiii" a reusit sa doneze echipamente medicale vitale maternitatii Cantacuzino din Bucuresti, maternitatii din Adjud si Sectiei de Neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta Neamt. Astfel, din februarie 2012, 64 de copii nascuti prematur au supravietuit datorita incubatoarelor donate de "Salvati Copiii"!

Aurelian Temisan este si jurat
in cadrul show-ului "Te cunosc de undeva!", unde este cu ochii pe noile vedete care participa in sezonul trei: Rona Hartner, Pepe, Sonny Flame, Serban Copot, Ioana Anuta, Andrei Stefanescu, Simona Nae si Anda Adam.

Nu rata transformari de exceptie si un show pe cinste marca "Te cunosc de undeva!" in fiecare sambata, de la 20:30, la Antena 1!
 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE