Castigatorii The Industry Awards 2012. Revista The Industry a premiat oamenii, ideile si proiectele care stabilesc trendurile multimedia

 

Nominalizarile pentru cele noua categorii de premii, au fost facute de catre juriul echipei The Industry. Criteriile pe baza carora s-au desemnat castigatorii au fost  retorica, impact, etica (pentru categoriile Cel mai bun text, Fotografia anului), creativitate, utilitate, usability (pentru Aplicatii mobile si Cel mai bun produs de soft romanesc), referiri pozitive, criteriul cantitativ, consecventa brandului personal (pentru categoria Personalitate multimedia), creativitate, impact-obiective de vanzari/awareness, etica (pentru campanii de publicitate si productii TV). Si pentru ca revista The Industry are o relatie speciala cu toti cei pasionati de media, timp de o luna, publicul a putut vota nominalizatii din fiecare categorie, pe site-ul revistei, la categoria Premiul publicului.

Castigatorii The Industry Awards 2012

  • Cea mai buna aplicatie de Android - SPEED TAXI
  • Cea mai buna aplicatie de iOS - TRANSPORT URBAN
  • Cel mai bun produs de soft romanesc - BITDEFENDER
  • Cel mai bun text - VIOREL ILIȘOI
  • Fotografia anului - PETRUT CALINESCU
  • Cea mai buna productie independenta TV - CIREAȘA DE PE TORT
  • Personalitate multimedia-Web Celebrity - CABRAL
  • Cea mai buna campanie de publicitate clasica - PEPSI - SI IERI. SI AZI - GRAFITTI BBDO
  • Cea mai buna comunicare online de brand -ROM - ROMANII SUNT DESTEPTI, MCCANN ERICKSON
  • Premiul Publicului - BITDEFENDER

„Am tinut sa facem niste premii cutting edge, care sa promoveze segmente noi din piata de comunicare si IT, de la aplicatii de mobile, la productii independente TV. Judecand dupa uralele pe care le-au primit Speed Taxi sau Cireasa de pe tort si, in general, dupa reactia la cald a oamenilor, sper ca ne-am apropiat de scop” a declarat Iulian Comanescu, editorul revistei The Industry.

„Industria de media si marketing are nevoie de mai multe momente de recunoastere, iar The Industry Awards reprezinta o buna ocazie pentru cele mai bune campanii, aplicatii si personalitati sa faca un pas in fata. Am vazut la gala probabil cele mai bune initiative si nume care s-au remarcat in ultimul an. Sunt bucuros ca avem o noua sarbatoare a creativitatii, care are mari sanse sa devina un eveniment de referinta in Romania. Felicitari castigatorilor, felicitari organizatorilor” - Cristian Manafu, suporter la comunicarii, membru al juriului The Industry Awards

Din juriul The Industry au facut parte Olaf Lausen (Romtelecom), Tudor Galos (Microsoft), Iulian Comanescu (The Industry), Ioana Avadanei (Centrul de Jurnalism Independent), Dan Dragomir (Computer Blog), Cristian Manafu (Evensys), Simona Stoica (Lenovo), Sorin Rusi (Laptop News), Alex Molovata (Jurnalul National), Daniel Enache (Media IQ), Victor Kapra (victorkapra.ro), Sergiu Biris (Trilulilu), Marius Cristea (Blue Idea -IQAds, SMARK),  Mihaela Calinoiu (Story), Costin Ionescu (Hot News), Ruxandra Dinca (TVMania), Geo Dobre (Skin-Nikon), Dragos Varsandan (theliuuorstore.ro), Radu Coman (Sanoma Hearst)

Despre The  Industry

Revista The Industry este o platforma de opinie si analiza media la care contribuie voci pertinente din breasla. Urmarind indeaproape miscarile strategice, achizitiile importante, cifrele relevante, echipele, leaderii si evenimentele, revista  The Industry vorbeste despre  toate aspectele relevante ale pietei de media. Revista se poate procura prin abonament online sau prin email la office@zirkonmedia.ro

Din echipa The Industry fac parte nume cunoscute din media locala si internationala, de la jurnalisti renumiti la advertiseri premiati, de la producatori de top la directorii de companii: Chris Dziadul, Grig Davidovitz, Jim Donaldson, Mike Villiers-Stuart, Vlad Ursulean, Stefan Mako, Iulian Comanescu (Editor)

Despre Clickshop.ro

Lansat in primavara anului trecut, www.clickshop.ro este un mall online dezvoltat de Romtelecom ce ofera peste 10.000  de produse si 12 categorii, de la electronice si produse IT, la decoratiuni pentru casa si gradina sau articole sportive, apartinand unor branduri internationale de marca, cu mai multe produse decat cele deja cunoscute pe piata romaneasca. Primul mall online detinut de un operator telecom din Romania a inregistrat in 2012 o crestere a comenzilor cu 16% de la o luna la alta. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe