Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Chefi la cutite

„Dragostea dureaza trei ani”, o piesa pentru nonconformisti

Chris Simion prezinta publicului o alta piesa neconventionala la Laptaria lui Enache, marti, 23 martie, de la ora 20:00. “Dragostea dureaza trei ani”, un spectacol cu Cristi Iacob si Adriana Trandafir in rolurile principale, prezinta iubirea simplu, transant, cu o nota de umor negru

Piesa este o adaptare a romanului "Dragostea dureaza trei ani", de Frederic Beigbeder. Ultimul dintr-o trilogie care urmareste fidel viata autorului, romanul prezinta divortul si casatoria ulterioara a lui Marc Maronnier care isi lasa sotia Anne pentru Alice.

In spatele acestei povesti, se ascunde un adevar dureros: barbatul este poligam si nu poate decat sa se supuna conditiei sale.

Piesa reuseste sa redea cu succes aventurile lui Marc, dupa spusele autorului: "O punere in scena reusita a romanului, care este unul foarte dificil de adaptat pentru teatru. Mi-a placut foarte mult structura regizorala foarte clar conturata, modul neconventional de punere in scena si jocul excelent al actorilor. Am incercat, in carte, sa fac lumea sa rada pe seama divortului si a problemelor sentimentale, iar piesa reuseste din plin acest lucru. Daca e ceva rau in piesa asta e ca dureaza prea putin. Ar trebui sa dureze trei ani".

Regizoarea, Chris Simion, recomanda aceasta piesa spectatorilor lipsiti de prejudecati si tuturor celor care privesc viata cu umor. Este un spectacol care "anuleaza limita dintre actori si spectator", spune ea.

Scenografia ii apartine lui Lian Ionesco iar coregrafia, Ioanei Marchidan. In piesa mai joaca si Mara Nicolescu, Cuzin Toma, Ioana Marchidan.

Spectacolul se va desfasura marti, 23 martie, la ora 20.00. Biletele se obtin cu o ora inaintea inceperii spectacolului de la intrarea in spatiul de joc - Laptaria Enache/Terasa Motoare sau pe bilete.ro sau vreaubilet.ro.

Sursa foto: sapteseri.ro

Recomandari