Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Sacrificiul

Jumătate de secol, în paşi de dans.! Nea Mărin, spectacol aniversar la Sala Palatului

Jumătate de secol, în paşi de dans. Ştiaţi asta despre al nostru Nea Mărin? 50 de ani. 50 de ani pe care acum îi va sărbători într-un spectacol de excepţie şi cu o durată pe măsură. Mai exact, în mai puţin de două săptămâni, Nea Mărin ne invită la Sala Palatului, pentru un show organizat la 50 de ani de la debutul lui, în acelaşi loc.

Marin Barbu, cunoscut de public drept Nea Mărin, a povestit la "Voi cu Voicu" cum și-a început cariera de dansator. Totul a început acum 50 de ani. "La 11 ani am dansat în fața lui Nicolae Ceaușescu, la al IX-lea Congres", a dezvăluit celebrul coregraf.

„Aveam 11 ani și jumătate și am jucat călușul pentru prima dată la Sala Palatului, Vătaf de Călușar", spune nea Mărin.

Spectacolul "Nea Marin - 50 de ani de joc" va avea loc la Sala Palatului pe 23 noiembrie 2019, de la ora 19:00. Invitații speciali ai evenimentului sunt Petrică Mâțu Stoian, Mioara Velicu, Gelu Voicu și Taraful Lăutarii din Teleorman, Florentina și Petre Giurgi, Dani și Mirela Giurgi Florea, Aura și Săndel Mihai.

„Sunt peste doi ani de când ideea si dorinţa de a realiza un spectacol de două ore și jumătate la SALA PALATULUI cu mult joc, îmi face sufletul și mintea să vibreze…Dar unul din lucrurile pe care le-am învățat și le-am simțit puternic în toți acești ani, este faptul că totul se întâmplă la momentul potrivit, iar Dumnezeu știe cel mai bine să așeze lucrurile.

Sunt mulți oameni în jurul meu ce mă încurajează și îmi dau puterea și energia de a realiza acest spectacol…după 50 de ani de la debutul meu pe scena Sălii Palatului ma reîntorc cu familia mea de dansatori, oameni de care ma leagă o iubire profundă, respect dar și multă muncă: Școala de dans românesc Larisa și Marin Barbu, Ansamblul Artistic Profesionist Mureşul, Mioara Velicu, Petrica Mâţu Stoian, Gelu Voicu si Taraful Lautarii din Teleorman, Familia Giurgi, dar si "baiatul" meu Liviu Vârciu”.