Căutare Live

Maia Morgenstern, prima actrita de pe Aleea Celebritatilor

De ziua sa de nastere, artista a primit o stea pe Walk of Fame din Piata Timpului

Ieri, 1 mai, prieteni, cunoscuti, actori si admiratori au sarbatorit-o pe Maia Morgenstern printr-o ceremonie aparte: actrita a primit o stea pe Aleea Celebritatilor, in semn de recunoastere si pretuire pentru intreaga sa cariera. A fost, de fapt, un dublu eveniment: renumita artista si-a serbat in acelasi timp si ziua de nastere, devenind, chiar la aniversare, prima femeie care a primit o stea pe Walk of Fame din Piata Timpului.

Astfel, la invitatia Teatrului Metropolis, ieri, la ora 13:00, in prezenta unor personalitati precum Margareta Paslaru sau Alexandrina Halic, admiratorii s-au strans pentru a o vedea pe Maia intr-o alta postura decat cea de pe scena. "Acest moment ma onoreaza, ma emotioneaza, ma face foarte mandra. Sunt foarte fericita", a declarat actrita. "Este un moment de mare emotie, un moment al unui bilant. Este ziua mea si poate este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care viata, pe care in special publicul, colegii de breasla mi le pot oferi. Acest moment va ramane in constiinta mea, in sufletul meu", a declarat Maia Morgenstern.

Artista a primit cosuri si buchete de flori, dar si o miniplacuta de aur, reprezentand steaua care a fost dezvelita in Piata Timpului. Intrebata cum va sarbatori in continuare, Maia a raspuns simplu: "Prin munca". Cei prezenti au fost invitati la o petrecere in toata regula, inclusiv sa ciocneasca un pahar de sampanie cu artista, intr-un elegant restaurant situat in Magazinul Cocor. Pentru curiosii care au insistat sa afle de ce nu au fost prezente fetele artistei, Maia a dezvaluit ca nu le plac ceremoniile si nu le place sa o "imparta" cu publicul, dar ca, evident, se bucura pentru distinctia ce i-a fost acordata.

"Datoria mea de artist este sa fiu acolo unde arta se intampla, asadar sunt cu totul alaturi de Maia Morgenstern intr-o asemenea zi importanta. Destinul si-a urmat cursul si poate nu intamplator Maia, cea care a debutat la varsta de 14 ani pe scena Casei de Cultura Mihai Eminescu, actualmente scena Teatrului Metropolis, se reintoarce astazi pe aceeasi scena cu un nou proiect. Sunt onorat ca a dat curs invitatiei de a juca pe scena pe care odinioara a debutat si, de asemenea, este o onoare pentru mine, in calitate de director al Teatrului Metropolis, sa-i acordam o stea pe Aleea Celebritatilor", a declarat George Ivascu. Directorul Teatrului Metropolis a mai precizat ca Maia Morgenstern este un brand romanesc cu care ne putem mandri.

Proiectul Walk of Fame din Piata Timpului a fost lansat la initiativa Teatrului Metropolis, in semn de apreciere si promovare a valorilor artistice din Romania.

Citeste si Jurnalul!

James Thiérrée a uimit publicul Teatrului National... Concertul lui Enrico Macias a fost un succes...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri