Căutare Live

Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu petrec Craciunul cu Florin Salam

Doua dintre cele mai sexy manechine din Romania, Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu vor petrece Craciunul alaturi de cel mai in voga cantaret de manele al momentului, Florin Salam, la Club Cascada din Stefanesti.

Cluburile se intrec anul acesta in a organiza petreceri cat mai fastuoase pentru clientii lor. Una dintre cele mai noi locatii ale momentului, club Cascada din Stefanesti va organiza anul acesta de sarbatori, o serie de petreceri surprize, un maraton muzical de muzica de petrecere si nu numai, dar si o defilare de moda inedita chiar in noapte de ajun.

Mai exact sambata, pe 24 decembrie, dupa ora 23.30, la club Cascada va avea loc o prezentare inedita de rochii de petrecere, unde invitate speciale sunt chiar Sanziana si Andreea. Dupa ce invitatii isi vor putea clati privirile cu frumoasele serii si cu hainele special create pentru acest eveniment, urmeaza un concert inedit cu Florin Salam.

Alaturi de Sanzi si Tonciu, la evenimentul din Ajun de Carciun vor mai participa si alte cateva manechine cunoscute, vedete de televiziune si nu numai. Dupa seara de sambata, duminica, chiar in ziua de Craciun, putin dupa miezul noptii, la Cascada va sutine un recital care se anunta a fi de departe cel mai fierbinte al sfarsitului de an, Connect-r, precedat de Ionut Cercel.

A1.ro iti recomanda azi filmul "Misiune Imposibila - Ghost Protocol"... "Cele trei dive" s-au intors la Bucuresti pentru concertul de Craciun...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri