Căutare Live

Sute de brasoveni au petrecut pana in zori, la Carnavalul Costumelor Traznite!

Cowboy, clovni, duci si ducese, pirati, cadane sau super-eroi. Cu toti si-au dat intalnire aseara la Brasov si s-au distrat pana la ivirea zorilor. Dupa modelul carnavalului de la Rio, peste 200 de oameni cu chef de distractie s-au costumat si au incins ringul de dans. Responsabili cu voia buna au fost baietii de la Radio ZU.

Brasovul s-a transformat aseara intr-un Rio de Janeiro romanesc. Costumele stralucitoare au fost inlocuite, insa, cu unele trasnite. Bianca Dragusanu s-a distrat si ea la carnaval. Ce-i drept, intr-o varianta mult mai tanara.

Printre petrecareti au fost si super-eroi, dar si oameni ai legii, care au stat atenti ca nu cumva cineva sa se plictiseasca. “Eu sunt cu ordinea si disciplina, dar in Brasov este ordine si disciplina, nu avem de facut interventii”, a declarat, in stilul caracteristic, Daniel Buzdugan.

Cele mai ingenioase si amuzante costumatii au fost si premiate.

UPDATE | Joe Cocker revine la Bucuresti, in ''Fire It Up Summer Tour''!... 26 februarie 1940: A murit pictorul roman Nicolae Tonitza...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri