”Cars 3”, lansat pentru a bate toate recordurile! Cel mai așteptat film al verii a avut încasări de 20 de milioane de dolari în prima zi

 

Filmul de animaţie ”Maşini 3/ Cars 3”, produs de Disney-Pixar, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 53,5 milioane de dolari, potrivit site-ului boxofficemojo.com.

În animaţia ”Maşini 3/ Cars 3”, regizată de Brian Fee, personajul Fulger McQueen, un veteran al sportului, luptă să revină în mijlocul cursei şi are de înfruntat ambiţia unei tinere generaţii de piloţi mult mai rapizi şi siguri pe ei.

Filmul ”Wonder Woman”, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rolul principal, a pierdut o poziţie în box office-ul din America de Nord, ajungând pe locul al doilea, în cel de-al treilea weekend de la lansarea în cinematografe, cu 40,7 milioane de dolari. Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o prinţesă din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a deveni invincibilă în luptă. Dar când un pilot american se prăbuşeşte pe ţărmul insulei şi le povesteşte amazoanelor despre conflictul cumplit care zdruncină lumea întreagă, ea decide să plece de pe insulă, convinsă că poate anihila această ameninţare. Alături de Gal Gadot, din distribuţia peliculei au mai făcut parte Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya, Ewen Bremner, Lucy Davis şi Eugene Brave Rock.

Filmul biografic dedicat rapperului Tupac Shakur, ”All Eyez on Me”, regizat de Benny Boom, a debutat pe cel de-al treilea loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 27 de milioane de dolari.

Lungmetrajul ”Mumia/ The Mummy”, de Alex Kurtzman, cu Tom Cruise în rol principal, a pierdut două poziţii în box office-ul nord-american, ajungând pe locul al patrulea, cu încasări de 13,9 milioane de dolari. Un membru al trupelor speciale ale Marinei Militare americane, Tyler Colt, are misiunea de a elimina un grup terorist ascuns într-un buncăr. El ajunge în deşertul irakian şi pătrunde într-un loc magic, unde forţe îi întorc pe militari unul împotriva celuilalt. Tyler este singurul care scapă cu viaţă. Pătrunzând tot mai adânc în străvechiul şi misteriosul mormânt ce a fost luat drept buncăr, el descoperă un sarcofag negru de fier, marcat cu simboluri egiptene precum Ankh (simbolul vieţii veşnice) şi Ochiul lui Horus, iar mintea sa va fi blestemată, potrivit cinemagia.ro.

Filmul de groază ”47 Meters Down”, regizat de Johannes Roberts, cu Matthew Modine, Mandy Moore, Claire Holt şi Santiago Segura în distribuţie, a debutat pe cel de-al cincilea loc în box office-ul din America de Nord, cu încasări de 11,5 de milioane de dolari. Două surori aflate în vacanţă în Mexic sunt prinse într-o cuşcă de observare a rechinilor pe fundul oceanului. Ele au la dispoziţie mai puţin de o oră pentru a ajunge la suprafaţă, înainte de a li se termina oxigenul.

Pe locul al şaselea în top se află filmul ”Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, cel de-al cincilea al francizei, care, în a patra săptămână de la debut, a avut încasări de 8,4 milioane de dolari.

Filmul de comedie ”O noapte nebună, nebună/ Rough Night”, regizat de Lucia Aniello, cu Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Jillian Bell şi Ilana Glazer în distribuţie, a debutat pe cel de-al şaptelea loc în box office-ul din America de Nord, cu încasări de 8 milioane de dolari. Filmul prezintă o reuniune a unui grup de prietene în Miami, la zece ani de la absolvirea colegiului. În timpul petrecerii, vizita unui stripper se încheie fatal.

Animaţia ”Captain Underpants: The First Epic Movie”, regizată de David Soren, a coborât pe locul al optulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 7,3 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea a doi copii care îl hipnotizează pe directorul rău al şcolii lor şi îl transformă în personaj de benzi animate, ”Captain Underpants”, un om înfăşurat într-un bandaj alb şi bun la suflet. Între actorii care şi-au împrumutat vocile pentru acest film se numără Kevin Hart, Thomas Middleditch şi Ed Helms.

Filmul ”Gardienii Galaxiei Vol. 2/ Guardians of the Galaxy Vol. 2”, regizat de James Gunn, a coborât de pe poziţia a cincea, pe poziţia a noua, cu încasări de 4,9  milioane de dolari. Filmul îi are în distribuţie pe actorii Chris Pratt, Zoe Saldana, Sylvester Stallone, Kurt Russell, Bradley Cooper, Glenn Close şi Vin Diesel.

Lungmetrajul horror ”It comes at night”, regizat de Trey Edward Shults, cu Joel Edgerton în rol principal, a coborât pe locul al zecelea în clasamentul nord-american, cu încasări de 2,6 milioane de dolari.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe