Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Claude Lelouch a anunţat că va realiza cel de-al 50-lea film al său cu Monica Bellucci şi Christophe Lambert

Claude Lelouch, 82 de ani, a anunţat în Paris Match că va filma cel de-al 50-lea film al său în aprilie. El va lucra cu Monica Bellucci şi Christophe Lambert.

"Este o frescă cu şase personaje, bărbaţi şi femei", povesteşte cineastul, care anul trecut a realizat două filme, "Les Plus Belles Années d'une vie" şi "La Vertu des impondérables".

"Unii se vor întâlni, alţii nu. Unul dintre ei este un bărbat condamnat care vrea să-şi petreacă ultimele momente la bordul unui vas de croazieră", a continuat el. "Zilele sale sunt numărate şi, cu toate astea, el va trăi o incredibilă poveste de dragoste. Această ultimă paranteză neaşteptată va arăta că dragostea este mai bună decât viaţa. Este titlul filmului".

Claude Lelouch va filma două săptămâni în timpul unei croaziere - "Inclusiv în timpul escalelor: Voi improviza pe platou în funcţie de momente şi de muzica pe care o voi auzi", a precizat regizorul.

Regizorul a mărturisit anul trecut pentru BFM TV că are mai multe proiecte de filme, între care "Les Fantômes de Lapérouse", despre istoria Parisului, şi "Merci papa, merci maman", despre părinţii săi.

Anul trecut, Claude Lelouch a fost unul dintre invitaţii de onoare ai lui Cristian Mungiu la festivalul Les Films de Cannes à Bucarest

Sursa : news.ro