Căutare Live

Filme romantice din anii ’80 și ’90 pe care oricine trebuie să le vadă măcar o dată în viață

Nu te poți numi fan al filmelor de dragoste dacă nu ai văzut măcar unul dintre aceste pelicule clasice. Sunt producții romantice care au făcut furori în anii '80 și '90, de care oricine trebuie să se bucure măcar o dată în viață.

Filme romantice din anii ’80 și ’90 pe care oricine trebuie să le vadă măcar o dată în viață

profimediaimages.ro

Ai chef de o peliculă bună și nu știi la ce să te uiți? Alege împreună cu partenerul unul dintre aceste 10 filme romantice vechi!

Sixteen Candles - 1984

''Sixteen Candels'' (O aniversare cu bucluc) este un film cu adolescenți. În centrul poveștii o avem pe tânăra Samantha, care are parte de cea mai nebună petrecere aniversară. Viața ei este dată peste cap în momentul în care se îndrăgostește de cel mai popular băiat din școală.

Overboard - 1987

''Overboard'' (Amnezie cu surprize) este o comedie romantică savuroasă cu Goldie Hawn și Kurt Russell în rolurile principale.

Joanna (Goldie Hawn) este o femeie bogată, care a trăit toată viața în lux. O decizie radicală îi schimbă viața. În timpul unei croaziere pe iahtul său personal, cade peste bord și este salvată de la moarte de către Dean (Kurt Russell), un umil tâmplar. După incident, Joanna nu își mai amintește nimic despre identitatea sa, fapt ce dă naștere unui șir de aventuri neașteptate. În final, femeia descoperă semnficația dragostei adevărate.

When Harry Met Sally - 1989

''When Harry Met Sally'' (Când Harry a cunoscut-o pe Sally) este un clasic. Harry, interpretat de Billy Crystal și Sally, interpretată de Meg Ryan, demonstrează că doi prieteni buni se pot îndrăgosti nebunește unul de celălalt.

Pretty Woman - 1990

Citește și
felicitare de sfantul nicolae 2021 cu text de la multi ani pentru 6 decembrie 2021
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu sfantul nicolae, o femeie, lumanari si o biserica din romania
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Mai multe articole

În ''Pretty Woman'' (Frumușica), Julia Roberts are o apariție de senzație. Actrița își etalează trupul perfect în cadrul scenelor pasionale alături de partenerul său din film, Richard Gere.

Gere este Edward Lewis, bărbatul care FIX atunci când credea că le are pe toate, întâlnește femeia visurilor sale. Vivian (Julia Roberts) este o femeie de moravuri ușoare, de care chipeșul bogătaș se îndrăgostește.

Sleepless in Seattle - 1993

Meg Ryan își face din nou apariția într-o poveste romantică. În ''Sleepless in Seattle'' (Nopți albe în Seattle) familia joacă un rol important. Jonah, un băiețel de doar 8 ani, luptă pentru fericirea tatălui său, rămas singur după moartea soției. Prin intermediul unui post de radio, el o alege pe Annie Reed drept înlocuitoare pentru mama sa.

Jerry Maguire - 1996

''Jerry Maguire'', premiat cu Oscar, îl are în prim-plan pe sex-simbolul masculin Tom Cruise. Personajul său face o greșeală pentru care va plăti scump. Concediat de la locul de muncă, Jerry își pierde și logodnica.

My Best Friend's Wedding - 1997

''My Best Friend's Wedding'' (Iubitul meu se însoară) este filmul care aduce două dive de la Hollywood împreună. Julia Roberts și Cameron Diaz sunt protagonistele unei lupte strânse pentru inima aceluiași bărbat. Premiile acestei producții au curs în lanț. ''My Best Friend's Wedding'' a fost nominalizat la Oscar, Globul de Aur și MTV Movie Awards.

You've Got Mail - 1998

Tom Hanks și Meg Ryan au avut o prestație strălucită în ''You've Got Mail'' (Mesaj pentru tine). Deși la început personajele pe care le interpretează, Joe Fox și Kathleen Kelly, se urăsc de moarte, jocul de mesaje anonime îi fac să se îndrăgosteasă nebunește unul de celălalt.

She's All That - 1999

''She's All That'' (O fată minunată) spune povestea unui tânăr căruia nu îi lipsește nimic. Zack Siler (Freddie Prinze Jr.) este cel mai chipeș băiat din școală, șeful clasei, căpitanul echipei de fotbal și iubitul celei mai frumoase fete.

Însă după ce este părăsit de aceasta pentru un star de televiziune, Zack trebuie să se grăbească să își găsească parteneră pentru balul de absolvire.

10 Things I Hate About You - 1999

Julia Stiles este Kat, o adolescentă extrem de atrăgătoare, dar care nu acceptă băieți în viața ei. În urma unui pariu, Patrick, un bad boy veritabil, face toate demersurile necesare pentru a o face pe Kat să se îndrăgostească de el.

El cade în propria plasă și ajunge și el să aibă sentimente pentru inabordabila Kat.

Love & Basketball - 2000

Quincy McCall și Monica Wright se cunosc încă din copilărie. Odată cu trecerea timpului, relația lor de prietenie s-a transformat în dragoste. Pe cei doi nu îi leagă doar fiorii iubirii, ci și o pasiune comună: baschetul.

Între viața amoroasă și carieră, tinerii sportivi luptă cot la cot pentru visul lor, acela de a ajunge în liga profesionistă de baschet.

Ultima poză cu Sir Sean Connery. Cum a fost surprins starul înainte să se stingă din viață... De ce nu mai face Jackie Chan filme americane. A explicat totul în urmă cu puțin timp...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri