Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

Galerie foto! Filmul de vineri seara la Antena 1: “Printul Persiei. Nisipurile timpului” (SUA, 2010). Vezi trailer-ul!

Vineri seara, de la ora 20:30, Antena 1 va ofera spre vizionare filmul de actiune “Printul Persiei. Nisipurile timpului”, in regia lui Mike Newell. Din distributie fac parte Jake Gyllenhal, Gemma Arterton si Ben Kingsley.

"Printul Persiei: Nisipurile timpului" este povestea Printului Dastan, jucat de Jake Gyllenhaal, care traieste in Persia medievala si care se aliaza cu o frumoasa printesa, interpretata de Gemma Arterton, pentru a infrunta un vizir malefic ce doreste sa distruga lumea cu ajutorul unei furtuni globale de nisip. Cand printul este pacalit de vizir sa elibereze Nisipurile Timpului, populatia este transformata in demoni feroce.

Incercand sa isi salveze imparatia si sa se izbaveasca pentru greseala fatala comisa, totul depinde acum de el si printesa. Utilizand Pumnalul Timpului, printul capata o putere limitata de a controla timpul, ce il ajuta in misiunea impotriva vizirului.

Filmul a avut premiera mai intai la Londra, pe 9 mai 2010, si apoi si In SUA, in data de 28 mai 2010. S-a bucurat de mare succes la public generand incasari de 335 milioane dolari la un buget de aproape 200 de milioane.

Vezi AICI o galerie foto cu Jake Gyllenhaal!

Recomandari