Căutare Live

Jim Carrey si Jeff Daniels au inceput filmarile pentru comedia "Dumb and Dumber To"

La 20 de ani de la aparitia primului film, Jim Carrey si Jeff Daniels s-au reunit pentru a filma continuarea celebrei comedii "Tantalaul si Gogomanul / Dumb and dumber".

Jim Carrey, in varsta de 51 de ani, si Jeff Daniels, 58 de ani, au inceput filmarile pentru "Dumb And Dumber To". Cei doi au postat pe retelele de socializare cateva fotografii de pe platourile de filmare.

Desi au trecut 20 de ani, actorii par mai in forma ca niciodata.

Jeff Daniels a castigat, duminica, premiul Emmy pentru rolul din serialul "The Newsroom".

"Vom petrece pana in zori, apoi ma voi urca intr-un avion si voi zbura spre Atlanta unde vom incepe filmarile pentru "Dumb and Dumber To", a declarat, in ziua decernarii premiilor, actorul Jeff Daniel.

Filmul va aparea pe marile ecrane in 2015.

Sursa / FOTO: Daily Mail

"Pozitia Copilului", o noua nominalizare la un festival international de film ... Gerard Butler, personaj malefic in filmul "Zeii Egiptului"...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri