Căutare Live

Moartea lui Sean Connery a prăbușit lumea filmului. Reacția producătorilor ''James Bond'' a uimit întreaga lume

Actorul scoţian Sean Connery, care a redefinit statutul de star de cinema, considerat cel mai bun interpret al rolului James Bond, a murit la vârsta de 90 de ani. Starul era cunoscut nu numai pentru rolurile de film, între care agentul secret britanic James Bond, ci şi pentru sprijinul acordat independenţei Scoţiei faţă de Marea Britanie, scrie agenţia Reuters, care grupează câteva reacţii la decesul actorului, anunţat sâmbătă de familia sa.

Moartea lui Sean Connery a prăbușit lumea filmului. Reacția producătorilor ''James Bond'' a uimit întreaga lume

Hepta

Sir Sean Connery a murit peste noapte în somn, în timp ce se afla în Bahamas. Tot ce se știe este că starea lui de sănătate se șubrezise de ceva vreme, însă puțini se așteptau la trecerea lui în neființă.

Sean Connery a murit după ce în ultima vreme nu s-a simțit bine

Potrivit fiului său, Jason, Sean Connery a murit în Bahamas după o perioadă în care nu s-a simțit bine, scrie BBC.

Jason Connery a declarat că tatăl sau "a avut alături o mare parte din familie ce a putut ajunge în Bahamas să îi fie alaturi", atunci când a murit în somn noaptea.

"Toți încercăm să înțelegem acest eveniment masiv, pentru că a avut loc atât de recent, chiar dacă tatăl meu nu se mai simțea bine de ceva timp", a declarat Jason.

Nicola Sturgeon, prim-ministrul Scoţiei

"Sean a fost o legendă globală, dar, în primul rând, a fost un patriot şi scoţian mândru. Prezenţa lui falnică la deschiderea Parlamentului scoţian a fost un semn al dedicării sale faţă de ţara sa. A fost pe tot parcursul vieţii un susţinător al unei Scoţii independente şi aceia dintre noi care împărtăşim această credinţă îi datorăm o mare recunoştinţă'', potrivit Agerpres.

Actorul britanic Daniel Craig

"Cu atâta tristeţe am auzit de plecarea unuia dintre adevăraţii mari ai cinematografiei. Sir Sean Connery va fi amintit ca Bond şi mult mai mult. El a definit o epocă şi un stil. Spiritul şi farmecul pe care le-a portretizat pe ecran pot fi măsurate în mega waţi; el a ajutat la crearea blockbuster-ului modern. Va continua să influenţeze actori şi regizori deopotrivă pentru anii următori. Gândurile mele sunt cu familia şi cu cei dragi lui. Oriunde s-ar afla, sper că există un teren de golf''.

Producătorii ''James Bond'' Michael G Wilson şi Barbara Broccoli

"A fost şi va fi întotdeauna amintit ca James Bond original, a cărui intrare definitivă în istoria cinematografiei a început când a spus acele cuvinte de neuitat - 'Numele este Bond ... James Bond'. A revoluţionat lumea cu interpretarea sa îndrăzneaţă şi spirituală a agentului secret sexy şi carismatic. El este fără îndoială în mare măsură responsabil de succesul seriei şi îi vom fi recunoscători pentru totdeauna''.

Actorul australian Hugh Jackman


''Am crescut idolatrizându-l pe #SeanConnery. O legendă pe ecran şi în afara acestuia. Să se odihnească în pace''

Sam Neill, actor şi co-star în filmul ''Vânătoarea lui Octombrie Roşu''


"Fiecare zi de platou cu #SeanConnery a fost o lecţie despre cum să acţionezi pe ecran. Dar toată acea carismă şi putere - asta a fost cu totul unic pentru Sean. Să se odihnească în pace acest mare om, acest mare actor''.

Muzicianul britanic Elton John


"O adevărată legendă a ecranului".

Actorul american George Takei


"Sean Connery a fost o legendă a filmului, chiar mult după anii săi de glorie. Cele mai puternice personaje Bond au fost formate de el şi el a fost Perfect. A murit astăzi la vârsta de 90 de ani, un erou suav până la sfârşit''.

Sir Sean Connery, marele James Bond, a murit la vârsta de 90 de ani. Moartea sa ridică semne de întrebare... Ultima poză cu Sir Sean Connery. Cum a fost surprins starul înainte să se stingă din viață...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Parteneri
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Catine.ro
Ultimele știri
x