Căutare Live

FOTO! Miley Cyrus s-a pozat sexy cu sora ei!

Miley si Noah Cyrus au simulat intentia unui sarut cu limba.

Miley Cyrus si surioara sa mai mica au decis sa cucereasca internetul. Fetele s-au fotografiat in ipostaze nepotrivite varstei lor, Miley Cyrus parand sa primeasca un soi de avansuri orale din partea lui Noah, in varsta de numai 10 ani.

Artista a simulat intentia unui sarut, apoi sora ei a scos limba, intr-un gest incarcat de insinuari sexuale. Miley si Noah Cyrus au postat pozele pe Twitter, cu pretentia absurda ca sunt fotografii de natura personala, dedicate strict fanilor si nicidecum presei de scandal.

Foto: Speedmonkey

VIDEO! Razvan, in vizita la Londra: "Nu am vazut in viata mea atatea femei ametite"... Sanziana Buruiana a iesit in strada contra scumpirii benzinei...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri