Un student beat i-a trimis profului un mail obraznic, dar răspunsul acestuia a lăsat mască tot internetul!

 

 Un student a băut cam mult alcool și i-a trimis profesorului său un mail, dar răspunsul bărbatului a șocat tot internetul!

Patrick Davidson a ieșit în oraș cu prietenii și a cam pierdut măsura cantității de alcool pe care a consumat-o. Amețit, tânărul s-a apucat să îi scrie profesorului său de la facultate un mail.

„Domnule Martin,

Vreau doar să-ți spun că ești un nenorocit și-mi pare rău că ești și chel. Lol. Dar dacă vrei îți fac eu lipeala cu o gagică mișto, cu care să îți faci de cap. Dar vreau să îmi prelungiți termenul pentru lucrarea pe care trebuie să o predau. Sunt beat ca naiba și mâine îmi va fi rău”.

În mod surprinzător, profesorul i-a dat un răspuns total neașteptat:

                                                           Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală

„Patrick,

Se pare că te-ai distrat de minune aseară. Îți voi prelungi termenul de predare a lucrării.

 Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

Apreciez grija ta pentru chelia mea. Soției mele îi place și, din păcate, nu sunt plătit suficient de bine pentru a-mi face implat de păr.

Dar totuși, ce ai băut aseară? Data viitoare când îmi trimiți un astfel de mail mi-ar plăcea să îmi trimiți și o sticlă din băutura ta, ca să nu îmi mai amintesc ce bazaconii îmi scrii.

Proful”

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe