Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Un tânăr s-a trezit cu o tonă de ceapă la ușă! Ce bilet i-a lăsat iubita, lângă legume

O tânără din China a reușit să șocheze întreaga planetă după ce i-a făcut cadou iubitului său o tonă de ceapă! Motivul i-a lăsat mască pe toți!

Iubita i-a trimis partenerului său o tonă de ceapă

O femeie din China părăsită de iubitul ei cu câteva zile înainte de Ziua Îndrăgostiţilor locală a decis să se răzbune aruncând o tonă de ceapă în faţa locuinţei acestuia, conform unui canal media, citat miercuri de agenţia AFP.

O TONĂ DE CEAPĂ CADOU PENTRU FOSTUL IUBIT

Femeia din provincia Shandong (est) a achiziţionat online ceapa, cunoscută pentru efectul iritant, şi a livrat-o fostului ei iubit pentru a-l ''face să plângă''.

Ea a cerut personalului care a efectuat livrarea să lase ceapa în faţa uşii apartamentului lui şi să plece discret, fără să acţioneze soneria, potrivit Shandong Net.

citește și: Fosta iubită a lui Mihai Bendeac a ajuns de nerecunoscut. ”Da, știu, sunt bărbat acum!” Cum arată Roxana Vancea și ce i-au spus fanii?

''Eu am plâns trei zile; acum e rândul tău!'', a scris ea într-o notă care a însoţit încărcătura surpriză.

Un tânăr s-a trezit cu o tonă de ceapă la ușă! Ce bilet i-a lăsat iubita, lângă legume

Tânărul a avut o reală surpriză atunci când a văzut ce cadou a primit

Femeia a declarat pentru Shandong Net că relaţia lor a durat un an. Iubitul ei a decis apoi să se despartă ''în mod unilateral''.

''Mi-a făcut mult rău, dar a refuzat să plângă'', a explicat ea.

Aşa că a decis să-i trimită un cadou care l-ar fi putut face în cele din urmă ''să verse lacrimi''.

citește și: Cum s-a răzbunat soția înșelată pe amantă: a bătut-o, a dezbrăcat-o și a stropit-o cu ulei mirositor FOTO

Chinezii marchează trei sărbători diferite ale îndrăgostiţilor, printre acestea numărându-se Valentine's Day occidentală, la 14 februarie, şi Qixi (a şaptea zi din a şaptea lună a calendarului lunar) în memoria eroilor unei legende locale. A treia sărbătoare se numeşte ''Ziua Îndrăgostiţilor de pe Internet'' sau ''Ziua declaraţiei de dragoste'', celebrată la 20 mai, arată cei de la Agerpres.

Reacţia tinerei a fost ''exagerată'', a declarat fostul ei iubit, conform Shandong Net.

În orice caz, răzbunarea şi-a lăsat amprenta asupra cartierului. ''Nu ştiu dacă prietenul ei a plâns sau nu. Dar eu sunt şocată!'', a declarat o femeie care locuieşte în aceeaşi clădire. ''Întregul cartier este acum invadat de mirosul pestilenţial de ceapă putrezită'', a adăugat ea.

Recomandari