Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Viralul anului 2019. A ieșit din aeroport pe la bagaje, de frică să nu-i fure cineva geantă!

O filmare realizată surprinsă zilele trecute la aeroport i-a lăsat fără grai pe cei care au urmărit-o. Un cetățean foarte atașat de o pungă uriașă pe care o păzește cu mare atenție preferă să treacă prin scannerul de bagaje pentru a fi sigur că nu o pierde

O filmare realizată surprinsă zilele trecute la aeroport i-a lăsat fără grai pe cei care au urmărit-o. Un cetățean foarte atașat de o geantă uriașă pe care o păzește cu mare atenție preferă să treacă prin scannerul de bagaje pentru a fi sigur că nu o pierde.

Imaginile au fost înregistrate de camerele de supraveghere ale aeroportului, iar omul pare puțin derutat în momentul în care realizează că trebuie să se despartă de bagajul uriaș din dotare.

După ce calculează toate variantele posibile, eroul nostru ia decizia capitală. Împreună cu geanta de suflet intră în locașul destinat bagajelor și iese bine-mersi împreună cu cel mai de preț obiect din viața sa.

La câteva secunde după ce iese împreună cu bagajul din scanner, bărbatul este oprit de angajații firmei de pază din aeroport, unul dintre reprezentanții societății respective încercând să afle motivul pentru care omul a recurs la acest gest neobișnuit.