Unii sunt invidioși, iar ceilalți invidiați! Astrele îți spun adevărul nerecunoscut! Tu ești dușmanul sau... cel dușmănit?

 

 În timp adună atât de multă invidie în ei, încât pare ireal!

Taurul nu suportă nici în ruptul capului să fie invidiat! El va simți nevoia să strălucească. De fiecare dată când cineva încercă să îi fure momentul de glorie se încruntă, ochește punctul roșu, iar după scoate fumul pe nas i...derarează!

Gemenii pot deveni rapid invidioși dacă văd la altcineva o situație mai bună! Sunt manipulatori, deci își cunosc foarte bine interesele.


Blanța tace și face. Sau crapă de ciudă! Se poartă frumos cu cei din jur, afișează o imagine calmă, liniștită. Mulți se lasă păcăliți de această mască și nu tiu că sub ea stă o oală cu presiune!

În schimb, ei sunt cei mai arătați cu degetul! De ce? Orice ar face, lumea îi condamnă și învinuiesc. Iniferent dacă au dreptate sau nu, verditul este același. Iar acest lucru se datorează atitudinii arogante, stilului barbar de a-și exprima opinia i sentimentului de superioritate care umflă cămașa!

Pe primul loc este Berbecul!

Berbecii, în special femeile-Berbec, au o fire foarte directă și spun lucurilor pe nume, fără tact. Berbecii sunt ambițioși, independenți, optimiști, dar și foarte arțăgoși. Așadar, un prieten Berbec va fi întotdeauna foarte sincer cu tine, chiar dacă vei primi din partea lui o variantă de adevăr extrem de dură. Din această cauză, Berbecul se numără printre semnele zodiacale care își atrag antipatii ce ajung să se transforme dușmănii foarte repede, scrie unica.ro.

Leul îl prinde din urmă!

Este egocentric, exaltat, expansiv și foarte popular! Este un deliciu să te aflii în preajma lui! Dacă îi asculți glumele există o șansă foarte mare să fii fermecată. Cer este că niciodată nu te va plictisi compania lui. Leul este un lider înnăsct, tocmai din acest motiv multe persoane i poartă Sâmbetele. Invidie, așa se poate descriere atitudinea celorlalți atunci când îl privesc.

Scorpion câștigă meritatul loc III

Scorpionul este loial, pasional, dinamic și un bun observator. Tocmai această din urmă calitate îi face probleme pentru că, ajunge să devină paranoic în legătură cu anumite persoane despre care începe să creadă că îi sunt dușmani. De aici va izvorî o atitudide negativă față de aceste persoane care, la rândul lor îi vor răspunde cu aceeași monedă. Pentru că sunt destul de capricioși, nu reușesc să țină prietenii pe termen lung, iar amicii pe care îi au la un moment dat ajung să se transforme în cei mai aprigi critici ai Scorpionului. Dușmănia față de Scorpion nu va trece toată viața, pentru că, dotați cu o memorie de elefant, nu iartă și nu uită, motiv pentru care nu-și va mai dori să reia legături distruse cândva, informează unica.ro.

FOTO CREDIT

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe